Elizabeth Eden Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 W tym temacie możecie zadawać pytania naszej ukochanej szurniętej Screwball Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komandor SNM Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Ile masz lat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Maj 4, 2013 Autor Share Napisano Maj 4, 2013 (edytowany) Ile masz lat? Wbrew pozorom jestem dorosła i mam 21 lat Edytowano Styczeń 13, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komandor SNM Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Czy Discord jest Twoim ojcem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Maj 4, 2013 Autor Share Napisano Maj 4, 2013 (edytowany) Czy Discord jest Twoim ojcem? Oczywiście że nie... to tylko plotka... ja nie mam nic z nim wspólnego.. *na chwilę posmutniała, ale zaraz na jej twarzy zagościł uśmiech* Kto ma ochotę na lody? Edytowano Styczeń 13, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Czy jest coś co zmieniłabyś w dzisiejszym świecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 (edytowany) Czy jest coś co zmieniłabyś w dzisiejszym świecie? Tak! Więcej słodyczy dla wszystkich ! Edytowano Styczeń 13, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Pytanka dla Ciebie: 1. Ulubiony kolor? 2. Znasz Scootaloo? 3. Znasz Raindrops? 4. Gdzie się teraz znajdujesz? 5. Lubisz swoją czapkę? ^^ 6. Masz ładne oczka, wiesz? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 (edytowany) Pytanka dla Ciebie: 1. Ulubiony kolor? 2. Znasz Scootaloo? 3. Znasz Raindrops? 4. Gdzie się teraz znajdujesz? 5. Lubisz swoją czapkę? ^^ 6. Masz ładne oczka, wiesz? :3 1.Różowy, jak wata cukrowa :3 2.Kojarzę z widzenia 3.Niestety nie :< 4.Nie mogę powiedzieć 5.Bardzo:D uwielbiam ją 6.Dziękuję, są moim znakiem rozpoznawczym . Edytowano Styczeń 13, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Czy próbowałaś kiedyś spędzić dzień do góry kopytami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Kochasz mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 (edytowany) Czy próbowałaś kiedyś spędzić dzień do góry kopytami? Ależ ja zawsze tak spędzam dzień Kochasz mnie? A co to znaczy kochać ? :/ Edytowano Styczeń 13, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Kto jest twoją matką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Czerwiec 5, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2013 (edytowany) Kto jest twoją matką? ... nie wiem.... hmm może powinnam się dowiedzieć... Edytowano Styczeń 13, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Kto jest twoim przyjacielem/przyjaciółką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 (edytowany) Kto jest twoim przyjacielem/przyjaciółką? Nie mam zbyt wielu przyjaciół, ale pani Twilight jest bardzo miła... Edytowano Styczeń 13, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Kto jest twoim najlepszym przyjacielem? Lubisz watę cukrową i słodycze bardziej niż kucyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golden Love Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Dlaczego jesteś taka...dziwna??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 (edytowany) Kto jest twoim najlepszym przyjacielem? Lubisz watę cukrową i słodycze bardziej niż kucyki? 1.Niestety nie mam zbyt wielu przyjaciół :( 2.Szczerze? to tak.... Dlaczego jesteś taka...dziwna??? Dziwna? Chodzi ci o moje spiralne źrenice?... Edytowano Styczeń 13, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Czym się zajmujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 (edytowany) Czym się zajmujesz? Niczym... nigdzie nie pracuje. Czasem tylko pomagam pani Twilight w bibliotece Edytowano Styczeń 13, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Jak dostałaś swój CM? (Dokończ zdanie) Jakbym jeden raz strzeliła z karabinu to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 (edytowany) Jak dostałaś swój CM? (Dokończ zdanie) Jakbym jeden raz strzeliła z karabinu to... 1.Jak pierwszy raz zaczęłam fascynować się...eee... nieważne.. 2. To Canterlot zniknąłby z powierzchni Equestrii xD Edytowano Styczeń 13, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Miałaś kiedyś myśli samobójcze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Czerwiec 21, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2013 (edytowany) Miałaś kiedyś myśli samobójcze? A co to? Edytowano Styczeń 13, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts