ThatIsSoSad Napisano Marzec 27, 2012 Share Napisano Marzec 27, 2012 Trudno mi uwierzyć, że te gry nie mają własnego tematu. Zwłaszcza że sporo emotek tutaj jest z nimi. A obie części Portala to świetne gry i powinny mieć temat;) Zapraszam do dyskusji czy czegoś. Na dobry początek, kto nie zna: http://yudhaikeledai.deviantart.com/art/MLP-Thinking-with-Portals-Prank-280863742?q=boost%3Apopular%20mlp%20portal&qo=11 Tego jest cała seria Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaito Napisano Marzec 27, 2012 Share Napisano Marzec 27, 2012 Widziałem wpisy na EQD, szybko trafiło do ulubionych. Jedynkę Portala przeszedłem niedługo po premierze, teraz jestem świeżo po 2jce. Gdyby tylko takie urządzenie było dostępne w realnym świecie Wtedy nie mielibyśmy problemu z wybudowaniem portalu do Equestrii na księżycu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Marzec 27, 2012 Share Napisano Marzec 27, 2012 Joj, po obejrzeniu video nadal nic nie kumam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Marzec 27, 2012 Share Napisano Marzec 27, 2012 W jedynke nie gralem, 2 to mistrzostwo. Gra, w ktorej liczy sie tylko umiejetnosc logicznego myslenia... Coz, wielu by sie od niej odbilo Klimat jest niepowtarzalny... No i Wheatley Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Marzec 27, 2012 Autor Share Napisano Marzec 27, 2012 @Punky Slave Wideło jest dla ludzi, którzy grali w Portal albo przynajmniej widzieli tę grę w akcji. To nie jest wyjaśnienie, o co chodzi w tej grze, tylko fajny filmik dla rozkręcenia dyskusji:P @up Taak. Wspaniałe teksty chłopak miał. Już od treningu - "powiedz jabłko" . Ale wiesz, seria zyskała wielką popularność - może jeszcze nie jest tak źle z ludzkością Portal 1 też ci polecam, choć jest niestety dużo krótszy. Ale i tak wypada zagrać, choćby dla pełnego zrozumienia dowcipu z Companion Cube w którymś teście dwójki. Jest za chyba niedrogo na Steamie. 9.99$ bodajże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Marzec 27, 2012 Share Napisano Marzec 27, 2012 Na dobry poczatek, kto nie zna. Kliknęłam i poczułam się naprawdę źle bo to miał być poczatek a u mnie nic nie zaskoczyło:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Marzec 28, 2012 Share Napisano Marzec 28, 2012 Jedynka była ciekawym ale nie czuło się żadnych emocji przy graniu w nią. Dwójka to zmieniła- Glados/Caroline, Wheatley, Cave Johnson. Na klimaty obydwu części bardzo wpływają ślady działalności Ratmana. Świetne, czekam na Portal 3 O i fajna stronka na koniec - http://rain.nxe7.com/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaito Napisano Marzec 28, 2012 Share Napisano Marzec 28, 2012 Świetne, czekam na Portal 3 Zobaczymy czy Valve w końcu nauczy się liczyć do trzech Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 dobra ludziska czas rozruszać ten wątek. w portal grałem(obie części) i uważam go za najlepsza grę w historii. a tutaj kilka obrazków dla fanów gry ten obrazek nie jest wymysłem brony, wheatley naprawdę coś takiego mówi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 ten obrazek nie jest wymysłem brony, wheatley naprawdę coś takiego mówi Smile Wiem, specjalnie przechodziłem znowu ten poziom żeby skoczyć na dół D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darwin II Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Black Mesa pracowała nad podróżami miedzywymiarowymi. Cave Johnson wspominał że ukradli im technologie portali ( dlatego ich tak nienawidzi ) ciekawym epizodem byłoby przeniesienie części akcji Portala do innego wymiaru np. Equestrii w odpowiedzi na Aperture Labs na eksperymenty Black Mesa, czyż nie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts