ThatIsSoSad Napisano Marzec 30, 2012 Share Napisano Marzec 30, 2012 Mówiła o paru rzeczach, że ich nienawidzi, ale nigdy o innych kucykach. Obstawiam, że fałsz Link do komentarza
SystemShy Napisano Kwiecień 2, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2012 jest to prawda 0.o Fluttershy w przedstawieniu granym w Heart's Warming Eve, że nienawidzi granej przez RD Komandor Hurricane, by potem powiedzieć, że raczej bardzo, bardzo, bardzo jej nie lubi. nowe:czy Fluttershy zostala przemieniona przez Discorda z powodu jego intryg/zagrywek jak Pinkie Pie czy AJ? Link do komentarza
Porter Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 Nieeeeeeee!!! Nieprawda, fałsz "tknął" ją Link do komentarza
Lemuur Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 Fałsz, jak wyżej wspomniane, Discord próbował swych sztuczek, ale Flutteshy nie reagowała na nie, w końcu przemienił ją siłą. Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 Zabrakło mu cierpliwości do Shy. Fałsz Link do komentarza
MrFreeze Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 Fałsz ^^ Wkur**** znaczy zdenerwował się na nią , ponieważ żadne sztuczki nie podziałały i sam ja przemienił ^^ Link do komentarza
SystemShy Napisano Kwiecień 3, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2012 same poprawne odpowiedzi tym razem nowe: fluttershy jest zawsze punktualna i nigdy sie nie spuznia Link do komentarza
Skysplit Napisano Kwiecień 3, 2012 Share Napisano Kwiecień 3, 2012 Fałsz. W odcinku z Philomeną(nie pamiętam tytułu) spóźniła się na przyjęcie z okazji przybycia księżniczki Celestii do Ponyville(or sth like that). Link do komentarza
Guzik Napisano Kwiecień 3, 2012 Share Napisano Kwiecień 3, 2012 fałsz Spóźniła by się na bardzo ważne spotkanie z Księżniczką Celestią gdyby nie Angel. (odc." A Bird in the Hoof") Link do komentarza
MrFreeze Napisano Kwiecień 3, 2012 Share Napisano Kwiecień 3, 2012 Fałsz. Raz spóźniła się na spotkanie z Celestią chyba w odcinku ptaszek na uwięzi Jak już powiedział Guzik gdyby nie Angel to by zapomniała o tym przyjęciu. Link do komentarza
Porter Napisano Kwiecień 3, 2012 Share Napisano Kwiecień 3, 2012 Jak piszą wyżej: fałsz. W "A Bird in the Hoof" spóźniła się na spotkanie z Celestią w Kąciku Kostki Cukru (chyba tak się to nazywało ) Link do komentarza
SystemShy Napisano Kwiecień 3, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2012 dokladnie jak pisaliscie Fluttershy jest najmlodsza z calej glównej 6 kucy ps jak ktos chce to ofc moze zadac nowe zadanie niech tylko napisze mi o tym na pw Link do komentarza
Porter Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Fałsz, jest starsza (z tego co pamiętam) od RD o 1 rok. Link do komentarza
MrFreeze Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Fałsz jest rok starsza od Pinkie Pie Link do komentarza
McKeyPL Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Fałsz Dokładnie "jestem rok starsza od ciebie " do pinki powiedziała w 5 odc Link do komentarza
MrFreeze Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Dlaczego każda odpowiedź musi być dokładniejsza od poprzedniej??? (tylko ja to widzę???) Link do komentarza
McKeyPL Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Dlaczego każda odpowiedź musi być dokładniejsza od poprzedniej??? (tylko ja to widzę???) Bo każda odpowieć to szansa i nie tylko ty to widzisz Link do komentarza
MrFreeze Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 @McKey szansa na co??? wystarczy napisać prawda lub fałsz (ja nic nie mam do dokładnych komentarzy , to dla mnie po prostu.... no nie wiem.... zabawne ??) Link do komentarza
Vandal Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Fałsz. To Pinkie jest najmłodsza, jeśli mnie pamięć nie myli. Link do komentarza
Lemuur Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Fałsz, w odcinku z Gildą pojawiła się wzmianka, że jest o rok starsza od Pinkie Pie. Link do komentarza
SystemShy Napisano Kwiecień 5, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2012 k widze ze dobrze wam idzie nowe: czy kiedykolwiek widzielismy Fluttershy jedzaca? (czy iedykowliek bylo pokazane ze cos je)... Link do komentarza
McKeyPL Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 o ile mnie pamięć nie myli to fałsz nie napewno fałsz Link do komentarza
MrFreeze Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Hmmm... raczej na wizji nic nie jadła .... przynajmniej nie przypominam sobie takiej sytuacji.... a zatem FAŁSZ ( jeśli się mylę to proszę mnie oświecić ) Link do komentarza
Recommended Posts