Tarreth Napisano Sierpień 15, 2011 Share Napisano Sierpień 15, 2011 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=TWHDFtmlf5kOdcinek może dziwnie działać, tj: Włączać się gdzieś pod koniec. Należy po prostu cofnąć go do początku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Sierpień 15, 2011 Share Napisano Sierpień 15, 2011 Najlepszy odcinek. ^^ Przed Pinkie nie da się uciec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 15, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2011 Rainbow Dash wie o tym najlepiej... xD To wręcz niemożliwe, jak zwykły kucyk może gonić pegaza... hahaha xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 15, 2011 Share Napisano Sierpień 15, 2011 i to mnie dziwi - Pinkie jest przed Rainbow nawet jeśli nie wie gdzie ona leci PS. Nie można wyłączyć co jaki czas można pisać posty?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 oooo ja ten odcinek mnie rozwalił !!! jak PP , szpieguje pozostałe kucyki i jeszcze ta impreza z samą sobą ..... świetna scenka !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Nie znałem Pinkie Pie od tej strony. Plusy: -Zwykła Pinkie wyszła w tym odcinku genialnie. -Pinkamena I to ma być bajka dla dzieci? -Fajna i zdecydowanie śmieszna piosenka. -Dużo Gammy'ego - Jest to chyba najlepszy zwierzak mane 6. -Scena, w której Rainbow Dash ucieka przed Pinkie. -Przesłuchanie Spike'a. -Impreza Pinkameny. -Zmyśleni przyjaciele Pinkameny. -Bardzo dużo świetnych momentów: ~Rarity wypluwająca poncz na Pinkie, a ta nic jakby się nic nie stało ~RD dorysowująca sobie zegarek. ~RD: "Ona uwielbia... FS: "Zbierać muszelki." RD: "Grać w piłkę plażową." wypowiedziane równocześnie. Chwila ciszy. FS: "Grać w piłkę plażową." RD: "Zbierać muszelki." znowu wypowiedziane równocześnie. Kolejna chwila ciszy. FS: "Zbierać piłki plażowe." RD: "Grać w muszelki." I to też było równocześnie. HAH ~Twilight dostająca puszką, która zamienia jej przednią cześć twarzy w walec. ~Pukanie w stylu Pinkie (walenie głową w drzwi). ~Spike przyznaje się do winy, ze wylał sok na książkę oraz zużył całą ciepłą wodę w Ponyville bo kompał się przez 7 godzin. HAHAHAHA ~Co robi Spike gdy nie ma nikogo w pobliżu. I wyraz twarzy Pinkie, bezcenne. ~Scena, w które Pinkamena maksymalnie rozsuwa źrenice na boki. LOL ~Pinkamena myśli że rozmawia z jej "przyjaciółmi", a sama nimi porusza. To było boskie. Minusy: eeeeeee Nie znalazłem, LOL! Ocena:8.5/10 Odcinek po prostu niesamowity. Pinkie wymiata, a Pinkamena jest tak świetna, że aż się jej boje. Spora ilość bardzo fajnych momentów oraz wiele innych rzeczy spowodowały, że jest to jeden z najlepszych odcinków 1 sezonu. Jak się wsłuchacie w Theme Song to usłyszycie, że śpiewa to inna osoba, chyba ta co gra Pinkie. Dlaczego nie jest 10/10 skoro nie ma minusów? Ponieważ są jeszcze lepsze odcinki od tego, więc ten musi być oceniany trochę gorzej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Trochę smutny odcinek, później się rozkręca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 Pinkie ma szybkość jak Rainbow i tutaj pojawia się Pinkamena! NAJLEPSZY ODCINEK! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się