ChOmIk Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Siema! Namalowałem Rainbow Dash .... na ścianie w swoim pokoju. Co myślicie o malunku? Chcielibyście sami coś takiego zrobić? Dla mnie to applepie. flaterszaj: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Oh Celestia! Ogólnie bardzo fajnie wyszło, jedynie do skrzydeł można by się przyczepić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ExMachina Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Teraz twój pokój jest co najmniej 20% fajniejszy :cGfSS: . Tak na serio ciekawy pomysł, może też się kiedyś skuszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Odkupię tą ścianę od Ciebie, ile chcesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChOmIk Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Dobra to wam powiem co i jak zrobiłem. W złym świetle to je, a skrzydła za bardzo na przodzie. W leroy merlin wszytko znajdziecie. Mi były potrzebne 4 pigmenty i zwykła farba biała 1l. Rozcieńczamy z białą farbką wcześniej rozrysowując wszytko ołówikie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 You become, 20% cooler. PS: Ale skrzydła okropne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChOmIk Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Przepraszam, że musicie marudzić na skrzydła. Jutro spróbuję zrobić Flutterkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Fajnie to wygląda. Choć nie pasuje do koloru ścian niestety Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Pewnego dnia, będziesz wspominać ten dzień, jaki to byłeś głupi i malowałeś kucyki na ścianie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Heh... podoba mi sie. Ile chcesz za tą ścianę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Pewnego dnia, będziesz wspominać ten dzień, jaki to byłeś głupi i malowałeś kucyki na ścianie... To jest jego ściana i będzie robił z nią co chce Bardzo fajne moim zdaniem, oryginalne bo na ścianie i to się ceni Mnie skrzydła się podobają Mam pytania, jak to malowałeś? Ile czasu? Szkicowales jakos najpierw? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChOmIk Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Napisałem wyżej już. Po prostu nakładałem farbkię. Mieszałem ze sobą pigmenty wcześniej mieszając je z białą farbą. Najpierw naszkicowałem na kartkię, a potem leciutko na ściankię narysowałem. Lepiej wpierw pokolorować i na to dać kontry, mniej problemu. Zajęło mi to nie dłużej niż dwie godziny raczej, robiłem często przerwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Rewelacja! Jestem ciekaw jak to będzie się trzymało... i chyba sam coś machnę u siebie. Może w końcu ojciec zauważy, czym interesuje się jego 22 letni syn xD Bardzo żywe kolory na pewno wzbogacają wystrój pokoju. I ten wdzięk Dashie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Hah. Fajnie wygląda z daleka, ale jakby się przyjrzeć jest trochę...noo...troszku fatalnie. Nogi są za krótkie. Z tego co widziałam i pamiętam Dash ma fioletowe paczałki... Krzywo. ;/ Fiolet, to nie fiolet, więc zawsze używaj fioletu! Ucho jest za małe. Ta 'przedziałka zębowa' jest za gruba. Skrzydła nie są AŻ TAK fatalne, no może krzywo są namalowane, ale tylko to...Eh, jestem chyba ślepa, że nic więcej nie widzę(w tych skrzydłach). To coś w uchu (ta kreska) powinna być kolorem taka jak kontury. Ogon coś mi w oko wpadł...Coś źle. Ha, ta RD wygląda jakby na serio leciała przez twój pokój. Ta, krzywa RD sobie leci, tralala, tralalala. Amen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Z tego co widziałam i pamiętam Dash ma fioletowe paczałki... Co ty gadasz! Rainbow ma czerwono-różowe oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Uhm, karminowe. Nie dam sobie kopyta uciąć, ale chyba gdzieś nawet pasa stwierdzenie z tym określeniem. A może to było na wikipedii... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChOmIk Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Kupcie bardzo ciemno niebieski pigment i spróbujcie z niego zrobić jasny fiolet xd. Będę aktualizował wątek. Teraz robię flutterkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 http://fc00.deviantart.net/fs70/i/2012/159/6/1/eyes_rainbow_dash_by_kitsuneymg-d52r5bv.pngTa RD patrzy wgłąb mojej duszy. Ile bierzesz za namalowanie takiego kuca na ścianie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChOmIk Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Koszt dojazdu i farba i bonus! u ciebie wyjdzie bardziej skillowo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Co ty gadasz! Rainbow ma czerwono-różowe oczy. Jakie czerwone(bardziej fioletowo-różowe)?! Za dużo najadłeś się pieprzu, że teraz pieprzysz gdzie popadnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Wow! Przyjdę w nocy ukraść ci ścianę . A co do oczu RD to zawsze wydawały mi się takie różowe, ale możliwe, że jestem daltonistką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Fajne dłonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Jej, ale to pięknie wygląda. Sam bym lepiej tego nie zrobił. Od dawna mam ochotę upiększyć sobie pokój kucykami, wiadomo. A Ty podsunąłeś mi świetny pomysł! Drogo to to cie wyszło ? Ciekawe co by na to powiedzieli rodzice że ich 17 letni syn chce malować kucyki nad łóżkiem, mama to jeszcze nic. Stoi ono w kącie. Na około mam duże puste ściany. Aż się proszą aby pojawiły się na nich kucyki! Naprawdę kawał dobrej roboty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChOmIk Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Chyba wspominałem. Skoczyłem do leroy merlin i kupiłem białą farbę i 3 pigmenty. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts