EmoTacoZ Napisano Marzec 30, 2012 Share Napisano Marzec 30, 2012 grajcie w aloods, jak ktoś nie zna niech sobie wygoogluje, fajna, darmowa, najlepszy klon wowa, mozna budowac statki i nimi latac enjoy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Marzec 30, 2012 Share Napisano Marzec 30, 2012 Spoko zobaczę, ale żeby nie było tak, że level możesz wbić tylko przez questy (nie skille fail xD), bo potwory dają żalowny xp jak to w wowie np. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Marzec 30, 2012 Share Napisano Marzec 30, 2012 Miałem swego czasu w tej grze kolesia z prawie maksymalnym poziomem. Teraz pewnie podnieśli granicę o kilka kolejnych leveli. Super mi się w nią grało. Bardzo wciąga. Prawie zostałem przez to wyrzucony ze studiów, bo przez pół semestru biłem stworki i expiłem zamiast chodzić na zajęcia D: Potem miałem bieganinę i ledwo się wyrobiłem. Jeśli komuś nie zależy na życiu osobistym, nauce i wolnym czasie to polecam, bo jest uzależniająco dobra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Marzec 31, 2012 Share Napisano Marzec 31, 2012 Dzięki za przedstawienie gry, ale może jakieś dane? Serwer nacja? BTW. Będę Healer pykał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Marzec 31, 2012 Autor Share Napisano Marzec 31, 2012 Ja i Sliver gramy kanianami tymi dobrymi, ja obecnie mam 5 lvl i jestem tymi małymi stworkami, klasa animist < znachor > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Marzec 31, 2012 Share Napisano Marzec 31, 2012 Ale jaki serwer xD Bo są dwa. Ja też gram dobrymi. Wróżka Priest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Marzec 31, 2012 Autor Share Napisano Marzec 31, 2012 no EU :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Marzec 31, 2012 Share Napisano Marzec 31, 2012 Ale masz dwa serwery 1) Nezeb 2) Tensess i na którym gracie? Jeżeli macie do wyboru tylko jeden serwer to chyba pobrałem nie ten region xD? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Marzec 31, 2012 Autor Share Napisano Marzec 31, 2012 nie wiem, ale ja pobierałem z gpotato EU, i nie wybierałem żadnego servera, odrazu był jakiś na K. Może pobrałeś wersje NA, albo jeszcze zobacze w grze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Kwiecień 1, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2012 Byle nie żaden mag,healer ani priest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Kwiecień 1, 2012 Share Napisano Kwiecień 1, 2012 My gramy dobrymi, więc jak chcesz to też nimi graj. A rasa dowolna. Tak jak na górze. Byle nie magowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 Zaczynam w to grać... Gibberlingi są świetne! D: Jakby ktoś chciał ze mną zagrać - mam nick VermiQuasiT i warriorem hasam. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 No w końcu znalazłem... Ja również w tą grę gram wraz z przyjaciółką. Kilka słów o mojej postaci: Nazwa postaci: Lyros Serwer: TEP Poziom postaci: 12 Frakcja: Liga Liga: Kanianie Klasa: Tropiciel (Zwiadowca Kanian ) Typ Profesji: Zbieractwo (Zielarstwo) Rzemiosło: Alchemia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Gra ktoś w to jeszcze ? Oczywiście mowa o Imperium Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts