Sosna Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Capricornowi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Maj 27, 2013 Autor Share Napisano Maj 27, 2013 (edytowany) W trakcie jakiego konfliktu narodził się Zeref Edytowano Maj 27, 2013 przez BlackHawk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Maj 28, 2013 Autor Share Napisano Maj 28, 2013 (edytowany) A i mam jeszcze pytanie dodatkowe który przewyższający jest waszym ulubionym, bo moim oczywiście Happy Na odpowiedź na to pytanie o Zerefie czekam do 23.30 potem zmieniam pytanie Natsu- "Łał zaczął się rządzić" Co ty tam wiesz, tobą rządzi Erza albo Makarov Natsu- "A właśnie, że nikt mną nie rządzi słucham sam siebie." Wmawiaj to sobie dalej to może będziesz żył szczęśliwy Edytowano Maj 28, 2013 przez BlackHawk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 ...cholera....nie mam pojęcią xD nie pamiętam żeby kiedyś o tym wspominano xD Co do Exeedów to na pewno Pantherlilly. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Maj 28, 2013 Autor Share Napisano Maj 28, 2013 Dobra nie chce mi się tego ciągnąć. Narodziny Zerefa miały zbiegły się z wojną smoków. Natsu- "Tak a twoje z katastrofą ekologiczną. Przypadek?" Ale suchary walisz, prze zabawne "Ktoś w tej grupie musi być zabawny" Dość tego! Dzwonie po Erze ona ci zrobi z tyłka dokładnie to co Tusk z Polską Następne pytanie Kto zabił rodziców Meredy? P.S żeby każda dziewczyna wyrastała na taką laskę jak ona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 (edytowany) Ultear? Choć może być to całe Grimoire Heatrs. Mmm, powiedziałem, że będę awatarem Ichiyi. "Jej perfumy dojrzewania pachną wybornie, MEN." I tu się z tobą zgodzę. Edytowano Maj 28, 2013 przez PiekielneCiastko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Maj 28, 2013 Autor Share Napisano Maj 28, 2013 Ilu członków Grimoire Heart dalej należy do gildii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Hm... pomyślmy... Ultear i Meredy uciekły i założyły gildię Crime Sorciere czy jak to się pisze... Hades i ten Ognisty Zabójca Bogów zostali zabici przez Zerefa, Capricorn odszedł, a Zoldeo, który go kontrolował chyba umarł. Azuma (zdaje się)... no właśnie, nie wiadomo co z nim. Z Siedmiu Jeźdźców Gehenny zostało dwóch czyli zdaje się Kain (dobrze mówię?) i ten co jego magia polegała na wyobraźni. Jest też ten od grawitacji co Gildarts z nim walczył. Podsumowując: 3 członków odeszło i jest w innej gildii, 3 członków umarło, 1 nie wiadomo co. W Grimoire Heart zostało 3 członków + Zeref co z nimi cośtam knuł + ew. inni, nieznani członkowie. (Bazuję się na informacjach z anime) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 Nooo było jeszcze dwóch którzy przeżyli i są w gildii, takie dość osobliwe typki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 (edytowany) Ten pies i kurczak prawda? Nie pamiętam imion dokładnie Walczyli z Gajeelem i Levy Co do Gehanny to nazywali się tak mniej więcej: Zancrow, zabójca Bogów-martwy Meledy- Arka uczuć (? nie pamiętam nazwy, coś tego typu chyba)-odeszła Ultear- Arka Czasu-odeszła Kain Hikaru- lalka voodoo-wciąż w gildii BlueNote Stings (chyba) - Magia Grawitacji- chyba wciąż w gildii Azuma- Magia Drzew-"teoretycznie martwy". Zmienił się w drzewo. Rustyrose- Arka Myśli (magia wyobraźni...coś mi się ten koleś BARDZO kojarzy z Rufusem z Sabertooth...przypadek? )-wciąż w gildii Capricorn alias Zoldeo- magia gwiezdnych duchów- Capricorn wolny/Zoldeo martwy Hades- czarny mag- martwy Ten kurczak nazywał się chyba Kakazu czy jakoś tak...strzelał jajkami i zapewne wciąż żyje Pies to Jomazu, nie mam pewności też żyje, posługiwał się magią podobną do Levy Edytowano Maj 29, 2013 przez Spinwide Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 80% odpowiedzi zaliczam Ichiyi, a 20 % Gajeel'owi W każdym razie jak brzmi motto gildii Fairy Tail Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 "Nikt nie wie, czy wróżki mają ogony... To jak wieczna tajemnica, jak niekończąca się przygoda" <-- To miałeś na myśli? Bo to pytanie trochę niedokładne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 Tak to miałem na myśli. Jakie są 3 zasady których musi przestrzegać osoba opuszczająca Fairy Tail Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 1. Nie wolno zdradzać informacji mogących zaszkodzić gildii lub jej klientom. 2. Nie wolno kontaktować się z klientami gildii dla własnej korzyści (czy jakośtak) 3. Odchodzącemu nie wolno traktować swego życia jako czegoś nieistotnego, ma żyć pełnią swego życia Cóż wygrałem? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 Wygrałeś własnego murzyna, w promocji dorzucam gaz pieprzowy, niestety trochę już zużył. Natsu- "Rasista!" A ty masz różowe włosy Natsu- "Nie mogę zaprzeczyć" Następne pytanie: Dlaczego Freed Justine ściął włosy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 To tak na odpowiedź na to pytanie czekam do wieczora. Przy okazji polecam wam anime Ao no Exorcist bo jest też bardzo dobre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Słabo pamiętam. Czyżby na znak hańby, którą się okrył? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Dokładnie to było na znak skruchy z powodu grzechów Rajinshuu wobec reszty gildii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 Czy w Fairy Tail niepełnoletni piją alkohol Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 (edytowany) Cana jest niepełnoletnia chyba, ale i tak piła już od dłuższego czasu raczej, więc mówię, że tak. Edytowano Maj 31, 2013 przez Na pewno nie Flutteryay Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Obecnie to wszyscy (tzn. "rocznik Natsu więc także i Cana) mają po 18- 19 lat więc nie są niepełnoletni. Pytanie czy piją *obecnie* czy ogółem. Bo jeśli obecnie, to nie, Wendy i Romeo nie piją (przynajmniej nie pokazano tego) zaś *ogółem* to Cana zaczęła pić niedługo po dołączeniu do gildii. Możesz....zapytać dokłądniej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 (edytowany) Nie wiem po co dokładniej. Odpowiedź brzmi: Tak oczywiście Japończycy uzyskują pełnoletniość po skończeniu 20 lat Mira ma chyba 19 a co pije O Alberonie nawet nie ma co mówić Boże nawet 17 letnia Lisanna się schlała do nie przytomności w jednym z odcinków Następne pytanie: Kogo Natsu nazwał swoim wujkiem "Ooo ja wiem!" Pewnie, że wiesz przecież ty jesteś Natsu, trudno żebyś był sobą i nic o sobie nie wiedział Edytowano Maj 31, 2013 przez BlackHawk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Czyżby chodziło ci o Atlasa Płomienistego?(czy jak tam się zwał ten ognisty smok, co go wpuścił future-Rogue, a był przyjacielem Igneel'a) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 Które oko i dlaczego stracił Cobra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheLunek Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Stracił obydwoje oczu.Dlaczego? Bo chciał zyskać o wiele lepszy słuch. Sorki za takie nagłe dojście do quizu ale czemu nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts