Gypsy Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Właściwie to i w mandze i anime traci tylko prawe oko. Jak nazywa się zbroja Erzy, której co uderzenie zwiększa się siła ataku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Zbroja Mhrocznych Skrzydeł? Pamiętam że zwiększa siłę ataku, nie jestem pewien czy co uderzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Właściwie to chodzi ci o dobrą zbroje tylko nazwa nie ta. To jest Zbroja czarnego wiatru. Kiedy Erza była jeszcze małą dziewczynką kąpała się z kimś w jednej wannie. Z kim? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 (edytowany) Zależy od tłumaczenia. W anime wolali na to "TO ZBROJA MROCZNYCH SKRZYDEŁ!" (chociaż tłumaczono "Ryk podniebnego smoka" Wendy jako "Podmuch ognistego smoka" więć raczej ufać temu nie można) W mandze chyba inaczej. Z Natsu i Gray'em, co daje pobudza wyobraźnię pozostałych członków gildii. Edytowano Czerwiec 2, 2013 przez Spinwide Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Według schematu Juvi ile osób podkochuje się w Gray'u Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheLunek Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Lucy z tego co pamiętam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Chyba dwie - Lucy i Ultear. To chyba jakoś tak wyglądało: Loki --> Lucy --> Gray Meredy ---> Ultear ---> Gray Gray ---> Lyon ---> Juvia ---> Gray (taki trójkącik) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Wg. Juvii w Gray'u podkochują się WSZYSZKIE. Przecież na każdą dziewczynę ( oraz Leona, choć nie jestem pewien co to za różnica ) patrzy jako "rywalkę w miłości" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Panie i panowie oto odpowiedź na wszystkie nurtujące was pytanie, a właściwie tylko na to jedno konkretne Następne pytanie: Ile bądź i jakie gwiezdne duchy nazywały Leo "braciszkiem". Możecie jeszcze, ale nie musicie dodatkowo dopisać dlaczego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 aries Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Czerwiec 5, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Odpowiedź brzmi Virgo Kto boi się burzy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Pantherlily. I to nie burzy a hałasów, także grzmotów błyskawic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Czerwiec 6, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Tak, tak racja Kto odpieczętował Lullaby Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Czerwiec 7, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Przy okazji widzieliście 334 rozdział? Kurde nie wiem czy on to przeżyje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Właśnie przeczytałem i....nie mam pewności. Co prawda to jeden z main heroes, ale 37 tomów bez śmierci wśród głównych postaci....poza tym to byłoby dziwne gdyby taką bitwe przeżyli wszyscy, więc Mashima widać musiał wybrać ofiarę...Ale to wciąż jeden z głównych bohaterów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Nie czytałam, ale... Fairy Tail i śmierć głównego bohatera? (nie wiem o kogo chodzi, ale wciąż) Nie. A co do pytania... Lullaby zapieczętował chyba Makarov, po tym jak się odrodziło... czy coś... muszę obejrzeć pierwsze odcinki. I przeczytać zaległą mangę. Witaj, 37 rozdziałów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Czerwiec 7, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Właściwie to pytałem kto go odpieczętował, ale niech ci będzie Kto podszywał się pod Zerefa? Czy ja wie. Jakby Mashima chciał by on to przeżył to nie strzelał by mu 6 razy w tułów i jeszcze ze 2 razy w głowę. A akurat jak chciał porozmawiać z Juvią i chwilę potem padł na jej oczach. Nie mogę się doczekać następnego rozdziału. Zwłaszcza, że lubię Gray'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Właściwie to nie strzelał mu w głowę. To była krew z ust. A na forach piszą, że bardzo spodziewane jest poświęcenie się Ultear by ocalić Graya. Wiesz, złamanie tabu arki czasu i cofnięcie czasu Graya. W końcu gadała w tym rozdziale, że nie zasługuje na życie czy jakoś tak, no nie? Odpieczętował ją ten z gildii Erigora...jak mu było....Kigaya? Nie pamietam. Pod Zerefa, w sensie podczas tortur Jellala? To była Ultear. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Czerwiec 7, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Nie!!! Tylko nie Ultear, chociaż jej życie jednak zawsze było pełne tragedii. Ale sam pomysł by wreszcie kogoś zabić jest spoko. Ale co zrobi Meredy. Nic tylko czekać. Tak to była ona Dlaczego Ivan zainplantował Laxusowi smoczą Lacrime Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Nienawidzę czekać, i nienawidzę niespodzianek. Jestem cholernie niecierpliwy. Ale zobaczymy, dzieło Mashimy ma to do siebie, że wszystko JAKOŚ dobrze się kończy. Chyba do testów, nie pamiętam zbyt dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Czerwiec 7, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Nie to nie miało nic wspólnego z testami Myślę, że do drużyny Jellal'a dołączy Cobra. W końcu chyba nie wróci od tak do paki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Żeby Laxus był silniejszy? Chyba że to miało coś wspólnego z jego zdrowiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Tak dokładnie tak Jaki kształt ma garda miecza Roque, albo Reyos'a jak kto woli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Dobra widzę, że nie ma odpowiedzi na to pytanie i raczej ni padnie. Więc: Ile lat ma dzieli Laxus'a i Mirajane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Mira ma 19 lat z tego co pisało na jej karcie gildyjnej, a Laxus jak kiedyś wyczytałem w wiki FT 23. Więc, dzielą ich 4 lata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts