Jump to content

Witam wszystkich!

ProXer14
 Share

Recommended Posts

Cześć!

Mam 14 lat, bronym jestem od 2-3 miesięcy. Moja przygoda zaczęła się od obejrzenia piosenki "Offspring - You're gonna go far kid", jednak w kucykowym wykonaniu. Na początku nie zwracałem na to uwagi, nawet nie wiedziałem że to są kucyki. Nigdy wcześniej się z nimi nie spotkałem. W końcu postanowiłem odkryć z czego zrobiony jest ten klip. Za pomocą słów kluczowych znalazłem odcinek "Ponaddźwiękowe Bum", spodobał mi się, obejrzałem jeszcze dwa. W końcu zacząłem oglądać od początku, przy okazji wciągając w to również brata :aj3:

Poza kucykami uczę obróbki filmów i tworzenia muzyki. Lubię całą mane6, ale moimi ulubionymi kucykami są Applejack i Pinkie Pie. Zaraz za nimi jest Rainbow Dash. I to tyle o mnie.

Pozdrawiam wszystkich :pinkie3:

• Upvote 3

Guest Littlebart

Cześć! Miło Cię poznać, mam nadzieję że fajnie tutaj spędzisz czas i będziesz chętnie brał udział w różnych dyskusjach i zabawach!

Na powitanie, przytul moją Rarity i łap punkt reputacji :D

tumblr_m4oaiov8KC1r6gpo9o1_500.png

WTF?! Walony haker, ja też chce mieć tyle obrazków z sygnie.

Troszkę przesadziłem z tymi obrazkami (za co już dostałem odpowiedni kolorowy napis) i nie nie, to nie żadne hacki. Pisze wyraźnie, że limit to trzy GRAFIKI, a przecież można wpakować dwa userbary (czy nawet trzy) w jedną grafikę, nie?