Legion990 Napisano Kwiecień 16, 2012 Share Napisano Kwiecień 16, 2012 Stalo sie wtedy cos czego nigdy niepojmiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Kwiecień 16, 2012 Share Napisano Kwiecień 16, 2012 Zresztą po co mam ci o tym mówić, jeszcze on się dowie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 16, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2012 Co jest zabawnego i ciekawego w wysłuchiwaniu czyichś problemów?Nic po tej wiedzy... Może odnajdę w nich siebie, może ktoś cierpi, jak ja? Uwierz mi, nie warto o tym słuchać. Phi... Jakbym miała coś lepszego do roboty... Dalej, chcę to usłyszeć, rzucam ci wyzwanie! Stawiam, że stchórzysz i zamilkniesz, udowodnij, że nie jesteś tchórzem! On? Kogo masz na myśli? Powiedz... Może będę miała okazję zrobić mu krzywdę? Stalo sie wtedy cos czego nigdy niepojmiesz. CO? Pff... Ja miałabym czegoś nie pojąć, wydaje ci się, że istnieje ból, rana czy inny problem, który wykracza ponad MÓJ poziom pojmowania?! Nie uwierzę, puki tego nie usłyszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Kwiecień 17, 2012 Share Napisano Kwiecień 17, 2012 Niepowiem ci, bo wyjde na idiote ponize sie i jeszcze pomysla ze sie tutaj skarze, o jak mi to ciezko w zyciu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Kwiecień 17, 2012 Share Napisano Kwiecień 17, 2012 On nic nie wie, to dobrze... Nie jest świadomy, ale podejrzewa... (szlocha w kącie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Kwiecień 17, 2012 Share Napisano Kwiecień 17, 2012 Cierpienie to moje dru...nie czekaj na drugie mam Rysiu..cierpienie to moje trzecie imię. Nie mam po co Cię zadreczać swoimi problemami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Nie powiem, dowie się.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 20, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Niepowiem ci, bo wyjde na idiote ponize sie i jeszcze pomysla ze sie tutaj skarze, o jak mi to ciezko w zyciu. Niby dlaczego?! Ja cię rozumiem, wszystkim nam jest ciężko... On nic nie wie, to dobrze... Nie jest świadomy, ale podejrzewa... (szlocha w kącie) Nie powiem, dowie się.... Kim on jest?! A niech się dowie!!! Phi... Czekam tu na niego! Niechaj się ujawni! Cierpienie to moje dru...nie czekaj na drugie mam Rysiu..cierpienie to moje trzecie imię. Nie mam po co Cię zadreczać swoimi problemami. Phi... Wszyscy to mówią... Nic nowego. Nie zamierzam zadręczać się twoimi problemami, już dawno wyrosłam z czegoś zwanego "przyjaźnią" i "dobrocią". Ale jeśli powiesz możemy o tym pogadać, może nawet kogoś razem zabijemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Prawie wtedy zginolem... i musialem zabijac aby sam przetrwac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Kwiecień 21, 2012 Share Napisano Kwiecień 21, 2012 Nienawidzę go! Myśli że jest lepszy od każdego w każdym aspekcie! Zwykle siedzę w kącie, zamknięty w sobie. Nie przeszkadzają mi tacy zadufani w sobie idioci, ale Thunder Wave przekracza granice Arogancji! Jego hipokryzja i narcyzm nie mają sobie równych! Wszyscy stracili głowę na jego punkcie, nawet ona! Myślałem że jest mądra, miła, sympatyczna. Myliłem się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Kwiecień 21, 2012 Share Napisano Kwiecień 21, 2012 Nie potrzebne Ci dodatkowe kłopoty związane z morderstwem,ale jesteś blisko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 6, 2012 Autor Share Napisano Maj 6, 2012 Prawie wtedy zginolem... i musialem zabijac aby sam przetrwac. Hmm... Coraz ciekawiej... Kontynuuj! Nienawidzę go! Myśli że jest lepszy od każdego w każdym aspekcie! Zwykle siedzę w kącie, zamknięty w sobie. Nie przeszkadzają mi tacy zadufani w sobie idioci, ale Thunder Wave przekracza granice Arogancji! Jego hipokryzja i narcyzm nie mają sobie równych! Wszyscy stracili głowę na jego punkcie, nawet ona! Myślałem że jest mądra, miła, sympatyczna. Myliłem się... Ona? Huh... Problemy miłosne... Kim ona była? Mogę ją skrzywdzić?! Nie przejmuj się... miłość nie jest potrzebna, to tylko ból... Thunder Wave... Dlaczego się go obawiałeś? Powiedz słowo, a tasak utkwi w jego sercu, wiesz, że lubię krzywdzić! Nie potrzebne Ci dodatkowe kłopoty związane z morderstwem,ale jesteś blisko... Potorturujemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Maj 6, 2012 Share Napisano Maj 6, 2012 Nie! nienawidze tego! moje mazenia szaly sie koszmarem! i tak mi nie uwierzysz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Maj 6, 2012 Share Napisano Maj 6, 2012 Zależy jakie masz narzędzia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Maj 6, 2012 Share Napisano Maj 6, 2012 Była... Trafne słowo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 6, 2012 Autor Share Napisano Maj 6, 2012 Nie! nienawidze tego! moje mazenia szaly sie koszmarem! i tak mi nie uwierzysz... Ja miałabym ci nie uwierzyć? Gadaj lepiej o co chodzi! Zależy jakie masz narzędzia Wszelakie najlepsze! hihi Była... Trafne słowo... A więc już jej nie ma? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Maj 7, 2012 Share Napisano Maj 7, 2012 Słodka Celestiio! Nie chciałem tego, nie chciałem tego, naprawdę! Codziennie patrzę na siebie z obrzydzeniem... Już raz skręciłem powróz na szubienicę, jednakk nie miałem dość odwagi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Maj 7, 2012 Share Napisano Maj 7, 2012 Ufff...prawie mnie przekonałaś,żeby Ci wszystko powiedzieć.Na szczęście się opamiętałem.Potrzebujesz czegoś więcej żeby mnie przekonać,abym powiedział Ci co się stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Maj 7, 2012 Share Napisano Maj 7, 2012 Nie...niemoge... niechce tam wracac! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 11, 2012 Autor Share Napisano Maj 11, 2012 Słodka Celestiio! Nie chciałem tego, nie chciałem tego, naprawdę! Codziennie patrzę na siebie z obrzydzeniem... Już raz skręciłem powróz na szubienicę, jednakk nie miałem dość odwagi... Nie chciałeś tego? Ale czego?? Spowodowałeś jej śmierć? A może po prostu odejście? Ufff...prawie mnie przekonałaś,żeby Ci wszystko powiedzieć.Na szczęście się opamiętałem.Potrzebujesz czegoś więcej żeby mnie przekonać,abym powiedział Ci co się stało. Hmm... Wszelkie najlepsze urządzenia do tortur + specjalnie przystosowana sala z dobrym oświetleniem i masą przeróżnych machin? Nie...niemoge... niechce tam wracac! Zrób to dla mnie, no weeź... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Ehh...to zbyt głupie by o tym mówić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Dla ciebie? Ha! Co jeszcze... Dobra powiem ci tyle, stalo sie to w nocy...na pustej ulicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Może nie powinienem być taki zazdrosny, taki żądny zemsty... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 25, 2012 Autor Share Napisano Maj 25, 2012 Ehh...to zbyt głupie by o tym mówić. Nie wierzę w to, by istniały zbyt głupie problemy... Dla ciebie? Ha! Co jeszcze... Dobra powiem ci tyle, stalo sie to w nocy...na pustej ulicy. Yhym i co dalej? Brzmi ciekawie! Może nie powinienem być taki zazdrosny, taki żądny zemsty... Zazdrosny... o co? Dlaczego chciałeś się mścić?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Szedlem w dol ulicy do domu bawiac sie moim piorem do pisania i nagle ktos zlapal mnie za ramie od tylu po czym urwal mi sie film. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts