SonicPegasus Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Miałem kiedyś na to temat, ale gdzieś wyparował xD. Mówiąc krótko, oto moja twórczość. Wszystko robione w GIMP, tabletem WACOM Bamboo Pen. N-Joy Przepraszam za przekleństwo 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 (edytowany) Bardzo fajny komiksowy styl : D Podoba mi się anthro RD zUa PP oraz ostatni memolec/komiks c: czekam na więcej :3 Edytowano Czerwiec 6, 2013 przez VileRaven 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metis Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Bardzo fajne obrazki masz fajny styl. Czekam na więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Jak wyżej, bardzo ładny styl i obrazki, też czekam na nieco więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Bardzo fajne, aż dam Ci +'ika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicPegasus Napisano Czerwiec 6, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Bardzo fajne, aż dam Ci +'ika Dziękówka ziomuś 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 (edytowany) Zacne, nie powiem. Jak wyżej, fajny komiksowy styl. W efekcie wychodzą iście ciekawe arty (dowody w poście numero uno ). Także trzymaj się tego, ja chcę widzieć więcej. Przyjmujesz requesty nie-kucykowe? Bo chciałbym zobaczyć twoją wersję Dizzy (Guilty Gear). Edytowano Czerwiec 6, 2013 przez Vieg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicPegasus Napisano Czerwiec 6, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Zacne, nie powiem. Jak wyżej, fajny komiksowy styl. W efekcie wychodzą iście ciekawe arty (dowody w poście numero uno ). Także trzymaj się tego, ja chcę widzieć więcej. Przyjmujesz requesty nie-kucykowe? Bo chciałbym zobaczyć twoją wersję Dizzy (Guilty Gear). Cieszę się, że się podoba Będzie więcej, może w przyszłości nawet długi komiks, którego scenariusz jest in progress Ja rysuję wszystko (a przynajmniej się staram) A co do requestów to mogę walnąć Ci szkic, bo z całym było by dużo roboty, a ja nie mam tyle czasu, puki co, bo sesja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 (edytowany) Dawaj. Ja sam sobie Jam narysuję, to Dizzy będę miał do kompletu I dzięki z góry. Ps. Osobiście uwielbiam szkicować (taa... Tyle na ile można szkicować na Ipadzie ), a coloring... no to już inna bajka Edytowano Czerwiec 6, 2013 przez Vieg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicPegasus Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 (edytowany) BANG! W końcu udało mi się wypracować styl, z którego jestem zadowolony YAY! Adrian i Cog... Nie, nie mam na imię Adrian xD Ale czemu Adrian? Kiedyś się dowiecie, jak ruszę z komiksem Teraz jeszcze raz walnę main 6 bo poprzednie moje rysunki są słabe. Edytowano Czerwiec 9, 2013 przez SonicPegasus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicPegasus Napisano Czerwiec 15, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Weeeeee! Twilicorn xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 eE, nie wiem czy to tak miało być, ale wyraz twarzy Twi to: "Finnaly, you're mine bitch!" Rysunek ok, ale mógłbyś zrobić coś z bardziej rozwiniętym tłem. Umiesz na pewno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicPegasus Napisano Czerwiec 15, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2013 eE, nie wiem czy to tak miało być, ale wyraz twarzy Twi to: "Finnaly, you're mine bitch!" Rysunek ok, ale mógłbyś zrobić coś z bardziej rozwiniętym tłem. Umiesz na pewno Umiem, ale to wymagało by więcej nakładu pracy a ja jestem leniwy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Witaj w klubie Waćpanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicPegasus Napisano Czerwiec 15, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2013 (edytowany) Weeeee! Edytowano Czerwiec 21, 2013 przez SonicPegasus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicPegasus Napisano Czerwiec 21, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2013 (edytowany) Aaaa jak słabo Prawie jak Mona Lisa Edytowano Czerwiec 21, 2013 przez SonicPegasus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicPegasus Napisano Czerwiec 23, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicPegasus Napisano Lipiec 3, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2013 Część ArtTrade'a ze znajomą z DA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicPegasus Napisano Lipiec 4, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicPegasus Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 Bang! Pozdro dla studentów nauk humanistycznych (I'm so evil) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicPegasus Napisano Lipiec 11, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2013 Sokra za wulgaryzm, ale inaczej nie było by efektu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicPegasus Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicPegasus Napisano Lipiec 22, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Uwielbiam twoje komiksy. Masz bardzo fajny styl. Dużo czasu zajmuje ci wykonanie takiego komiksu? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicPegasus Napisano Lipiec 22, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2013 Yay! Od 3 do 7 h w zależności od ilości kadrów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się