Golden Love Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Cześć! Pytajcie mnie o co tylko chcecie. A teraz patrzeć, jak Discord densi: Ogarnij się Golden... A zamknij się... Nie wiem, jak ty, ale ja idę do kibla. Spoko. Kto pierwszy mnie o coś zapyta, temu dam rysunek czegoś, co będzie chciał. Temat przeniesiony do odpowiedniego działu.~DominePost również poprawiony, jak kolejny. ~Tisosek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxManiaKxxx Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Lubisz kuce w skarpetach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Dlaczego prezentujesz tak niski poziom intelektualny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Dlaczego miałas, lub nadal masz dwa konta na tym forum ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Miałaś jakiś wypadek, albo stało Ci się coś w głowę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golden Love Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Lubisz kuce w skarpetach? Lubię przynajmniej nie zamarzną im kopyta Dlaczego prezentujesz tak niski poziom intelektualny? Nie wiem bo nie wiem co to znaczy Dlaczego miałas, lub nadal masz dwa konta na tym forum ? Nie miałam dwóch kont na forum i mam tylko jedno konto na forum a jak zobaczę tego typa to pójdę zjeść kartkę papieru kolorowego Miałaś jakiś wypadek, albo stało Ci się coś w głowę? Wypadków nie miałam a w głowę się najwyżej walnęłamPoprawiłem post, następnym razem miej to na uwadze. ~Tisosek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Dlaczego kolorowi pozwalają ci pisać kolorem a mi poleciało ostrzeżenie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Mam do ciebie pytania: 1:Lubisz słodycze? 2:Lubisz się ślizgać? 3:Jak tam u ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golden Love Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Dlaczego kolorowi pozwalają ci pisać kolorem a mi poleciało ostrzeżenie ? A ja nie wiedziałam, że nie wolno... Mam do ciebie pytania: 1:Lubisz słodycze? 2:Lubisz się ślizgać? 3:Jak tam u ciebie? Cześć! 1: Oczywiście że tak! 2: Nooooom zwłaszcza na basenie na podłodze:-) 3: A fajnie. Dobrze się u ciebie bawię i DAJ TĄ ŚLIZGAWKĘ!!!!!!! A ja nie wiedziałam, że nie wolno... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 1 Ulubione zwierzę 2 Ulubione jedzenie 3 Pijesz alkohol? 4 Skąd masz złote pióro w skrzydle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Lubisz rysie, kapibary, śmilaczki i maskonury? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golden Love Napisano Październik 24, 2013 Autor Share Napisano Październik 24, 2013 1 Ulubione zwierzę 2 Ulubione jedzenie 3 Pijesz alkohol? 4 Skąd masz złote pióro w skrzydle? Siemano!!! 1 mój kot 2 lazania 3 jestem niepełnoletnia więc nie piję 4 Luna mi dała... Lubisz rysie, kapibary, śmilaczki i maskonury? Lubie!!! bo słodkie ♥ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Czemu się tak zachowujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golden Love Napisano Luty 26, 2014 Autor Share Napisano Luty 26, 2014 Czemu się tak zachowujesz? Tak czyli jak ? Bo nie bardzo wiem o co chodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golden Love Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Tak czyli jak ? Bo nie bardzo wiem o co chodzi To powiesz mi jak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golden Love Napisano Październik 22, 2014 Autor Share Napisano Październik 22, 2014 Czemu się tak zachowujesz? A poza tym : BO ŚNIEGU JESZCZE NIE BYŁO TEGO LATA... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 Czemu dopiero teraz dowiaduje się że masz konto? Podpisano: MARTIFORT Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się