SolarIsEpic Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 (edytowany) Ja ide do gimbazy...za rok Ksiąszki są fajne lubie gry Oraz Twilight komiksy też lubie (cydr jeśli wiesz za kogo się przebrała Pinkie w moim avku) Witam na forum, Potentum Tecum i wogule Edytowano Czerwiec 12, 2013 przez SolarIsEpic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Zdrawstwuj. Baw się dobrze, zaznajamiaj się z innymi, pisz, rysuj czy co tam chcesz, nie leź w oczy kolorowym, i tak dalej. Tak przy okazji, dobry dobór nicku. Żeńska wersja papieża. Pytania startowe: 1. Interesujesz się tradycyjnym RPG (ołówek, kartka, wyobraźnia, kostki)? 2. Jakiej muzyki słuchasz? 3. Podejście do życia? 4. Ścisłowiec czy humanistka? Tyle z mojej strony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Witam na forum! Baw się dobrze. Na start dostajesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 (edytowany) Ja ide do gimbazy...za rok Ksiąszki są fajne lubie gry Oraz Twilight komiksy też lubie (cydr jeśli wiesz za kogo się przebrała Pinkie w moim avku) Witam na forum, Potentum Tecum i wogule Też lubię czytać, gier nie za bardzo, Twilight też lubię. komiksów nie czytam, więc nie dostanę cydru ;( Zdrawstwuj. Baw się dobrze, zaznajamiaj się z innymi, pisz, rysuj czy co tam chcesz, nie leź w oczy kolorowym, i tak dalej. Tak przy okazji, dobry dobór nicku. Żeńska wersja papieża. Pytania startowe: 1. Interesujesz się tradycyjnym RPG (ołówek, kartka, wyobraźnia, kostki)? 2. Jakiej muzyki słuchasz? 3. Podejście do życia? 4. Ścisłowiec czy humanistka? Tyle z mojej strony. 1. Niee. 2. Wszystkiego po trochu, od techno po rock. 3.,, Żyj tak, by na starość mieć co wspominać'' i ,,Nigdy nie poddawać się, jeśli nawet nie próbowałeś'' 4. Raczej humanistka. i jeszcze takie małe pytanie; O co chodzi z tytułami i reputacją? Edytowano Czerwiec 12, 2013 przez celestyna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 (edytowany) Hej witaj na forum, baw się dobrze O no i oczywiście pytanko: Masz zwierzaka, jakiego i jak się wabi? Bo ja mam kota Powodzenia Edytowano Czerwiec 12, 2013 przez kosiara120 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Tytuł nadajesz sobie sama w ustawieniach. Reputację dają ci inni, jeśli napiszesz coś co do nich przemówi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PyroxPL Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Witam witam i o zdrowie pytam Ja w tym roku koncze 1. klase gimbazy wiec jestem z tobą sercem i duszą... Na szczęscie w klasie mam bronych Odmeldowuje sie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 To Deadpool. Wariat przebijający czwartą ścianę. Najemnik,specjalista ot broni itd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Hej witaj na forum, baw się dobrze O no i oczywiście pytanko: Masz zwierzaka, jakiego i jak się wabi? Bo ja mam kota Powodzenia 2 psy Suczkę Norę i Szczeniaka Percila Witam witam i o zdrowie pytam Ja w tym roku koncze 1. klase gimbazy wiec jestem z tobą sercem i duszą... Na szczęscie w klasie mam bronych Odmeldowuje sie... Zdrowie jak zdrowie, czyli dobrze. To fajnie że jesteśmy w tym samym wieku, u mnie chyba nikt oprócz mnie nie jest w fandomie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 i jeszcze takie małe pytanie; O co chodzi z tytułami i reputacją? Tytuł możesz mieć jaki chcesz,możesz go zmienić wchodząc w ustawienia.Reputacja to punkty od innych użytkowników za jakiś post,zawsze w prawym dolnym rogu jest taka zielona strzałka i nią możesz dawać reputacje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Witaj na forum! Baw się dobrze!http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Gimnbaza to zuo ;_; Przyjmij ode mnie te spóźnione powitanie. Pewnie już się zaznajomiłaś z forum, ale i tak miłej zabawy tutaj. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się