SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 https://www.facebook.com/events/546695292064403/ W ramach osowskiego spotkania z planszówkami chciałbym zorganizować na samym evencie kącik dla Bronis i Pegazis. Od pewnego czasu z grupką ludzi planowaliśmy zrobić fandomowe granie w słynną Magię i Miecz - prostą, a ciekawą grę przygodową. Dlatego teraz mamy ku temu świetną okazję! Zapraszam wszystkich Bronis i Pegazis na planszówkowego meeta! Zaproście innych poniaczowych znajomych. Jeśli okoliczności dopiszą, po imprezie może zaproszę Was do siebie (500 metrów) na herbatę. Jak ktoś potrzebuje bardzo noclegu, to też piszcie do mnie. Może coś uda się zorganizować. Dokładny adres i data: Gimnazjum 33 w Gdańsku Osowej, ul. Wodnika 57, 80-299. Niedziela 30 czerwca, 16:00-20:00. Organizator imprezy: Sklep Rebel.pl i GSF Alkor. Organizator kącika dla broniaczy: Jakub Orłowski <- z pytaniami idźcie do mnie, a nie do sklepu czy klubu! Podkreślam, że na terenie szkoły obowiązuje absolutny zakaz palenia wyrobów tytoniowych i picia alkoholu! Jak chcecie pójść na piwo, to PO evencie można u mnie lub w knajpie niedaleko.Ewentualne afterparty do ustalenia. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Może bym się na coś takiego pisał, bo planowałem jak tylko będę miał trochę więcej wolnego czasu w końcu pójść na jakiegoś poniaczowego meeta.Pytanie tylko, czy ktoś planuje się tam wybierać samochodem i przypadkiem planuje zahaczyć o Kowale? Bo to jednak niedziela i jakbym miał dojeżdżać komunikacją miejską, to coś mi się widzi, że parę przesiadek i tak z 1.5 godziny muszę liczyć, a jakby szło z kimś podjechać obwodnicą to by było dużo szybciej. Poza tym nie znam za bardzo Osowej, chociaż kierując się Zumi pewnie bym jakoś trafił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 17, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Wszelkie pytania dotyczące dojazdu proszę kierować do mnie na PW lub GG, a chętnie pomogę. Co do komunikacji Kowale-Osowa to faktycznie sprawa śmierdzi :/ Bez auta to rowerem by wyszło z 40 minut! Masz rower? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicPegasus Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Tak sobie ogarniałem dojazd z Gdańska Oliwy do Osowy... ul. Jednorożca mnie rozbraja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 17, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Mamy ulicę Pegaza i Jednorożca ^^ Gdańsk jest 20% fajniejszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 To jeszcze trzeba założyć ulicę Ziemniaka, ulicę Alicorna... ulica Kryształowa chyba się gdzieś jakaś znajdzie... i tylko pytanie jak zmienić nazwę miasta na bardziej kucowatą... Gdashsk? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 1.Jakiś konkretniejszy przedział wiekowy? 2. Będzie tylko ta jedna kucykowa gra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicPegasus Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 1.Jakiś konkretniejszy przedział wiekowy? 2. Będzie tylko ta jedna kucykowa gra? 1. Hmm... Spidi? Jaki przedział wiekowy jest napisany na pudełku od tej gry? xD 2. Potem gramy w alkochińczyka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 (edytowany) Spotkanie odbywa się w ramach osowskich spotkań z grami planszowymi, więc gier będzie multum. Szacujemy, że starczy nawet dla 200 osób. Jednak gier sponyfikowanych to tak, będzie jedna Przedział wiekowy nie obowiązuje żaden. PS: to spotkanie ma udowodnić polskiemu fandomowi, żr dla Trójmiasta jeszcze nadzieja. Głównym założeniem będzie minimalna ilość alkoholu, szczególnie na afterze. Edytowano Czerwiec 29, 2013 przez SPIDIvonMARDER 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 1, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2013 (edytowany) Klacze i Ogiery! Serdecznie dziękuję Wam wszystkim za obecność na III trójmiejskim meetcie planszówkowym! Może nie każdy zdaje sobie z tego sprawę, ale ten meet był dla nas bardzo ważny nie tylko z tego powodu, aby się spotkać... przede wszystkim udowodniliśmy przed polskim fandomem, a także przed samymi sobą, że MOŻNA się świetnie bawić i bez alkoholu (lub z jego minimalną ilością), drugów, interwencji policji i zalewania się w trupa. Że w trójmieście i okolicach nie brakuje świetnych, ogarniętych ludzi, z którymi sama rozmowa o kucach będzie już pasjonująca, na poziomie i bez sztucznego hejtu. Bardzo Wam dziękuję! Szczególnie, że przybyliście tak tłumnie (40 osób!) i z tak daleka! Naliczyłem Trójmiasto, Kraków, Lublin, Kartuzy, Pruszcz Gdański, Bydgoszcz, Tczew... kogoś pominąłem? Dziękuję też za wzorowe zachowanie na afterze, bez drak i bez problemów. Mam nadzieję, żę wszystkim się podobało. Dzięki za przeprowadzenie wiedzówki Przykro mi z kolei, że Guitar Hero nie wypaliło :( Jeszcze raz dziękuję za wszystko i do zobaczenia następnym razem! Edytowano Lipiec 1, 2013 przez SPIDIvonMARDER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicPegasus Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 SonicPegasus lubi to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 I... dotarłem, na meecie i afterze byłem, przypinkę kupiłem, nowych ludzi poznałem, a i znajomych też spotkałem, film EqG obejrzałem i co jeszcze bym miał wymieniać... zapomniałem ^^ Ale nie, meet może był krótki, za to fajny after z noclegiem zapadnie w pamięć i... jeszcze był z darmowym śniadaniem! *-* Yay, i są już zdjęcia! I to takie, gdzie niezgorzej wyszedłem nawet, yay~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Dowiedziałem się, że Chemik ma moje zdjęcia na swoim laptopie, tyle przegrać ;_; 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 2, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2013 http://speedy.sh/WHEn6/III-Trojmiejski-ponymeet-planszowkowy.rar Zdjęcia z III Meeta Planszówkowego. Jakość różna niestety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się