ProPan Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Zacząłem grac w fim, ale mam problemy z ogarnięciem combosów, są klawisze A B C i to są ataki, a D E F do czego służą? Jak chce zrobić combo, to w poradniku pisze, że np.: strzałka w prawo, taka strzałka na ukos dół + A\B\C, czyli mam wcisnąć np A i te strzałki? w ogóle ja mam "wcisnąć" strzałkę na ukos? Szukałem po niecie ale nic nie ma na ten temat, więc zwracam się do was, i proszę o pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Co prawda nie jest to związane z tematem ale... co się obecnie dzieje z Fighting is Magic ? Wiem że Hasbro robiło problemy, a pani Faust przybyła z odsieczą tyle że sprawa umilkła. Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisterGonzo Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 A czy te combo, na które patrzysz nie są przypadkiem do gry na padzie? P.S. Co prawda nie jest to związane z tematem ale... co się obecnie dzieje z Fighting is Magic ? Wiem że Hasbro robiło problemy, a pani Faust przybyła z odsieczą tyle że sprawa umilkła. Pozdrawiam. Gra jest chyba ciągle w produkcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koschei O'Clock Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Oficjalna wersja gry wyjdzie z zupełnie innymi postaciami, zaprojektowanymi przez panią Faust. Natomiast nieoficjalna wersja... Zaczęła żyć własnym życiem. Obecnie jej dokończeniem zajmują się nią m. in. ludzie z 4chana - dzięki nim grywalna stała się RD. Teraz podobno zamierzająa zabrać się za Fluttershy i... Derpy. A tak nawiasem mówiąc: nie ten dział. Tu dzielimy się swoimi pracami, a nie pytamy o gry. Nie żebym coś do ciebie miała, ale Inkwizycja zapewne się przyczepi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProPan Napisano Czerwiec 17, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2013 To inkwizycję proszę o przesunięcie tematu do odpowiedniego działu, gram chyba w najnowszą część iwanabrawl,i na kompie bez joysticka, więc z tąd moje pytanie, bo ciężko zrobić combo, a o super umiejętmnościach już nie wspominam. To te "przepisy": Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Polecam kupno choćby najtańszego pada, w bijatyki ciężko kręcić na klawiaturze.Co do strzałki "skośnej" - spróbuj wcisnąć równocześnie np. dół i prawo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polskipony4 Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 (edytowany) Strzałki skośne robi się poprzez wciśnięcie klawisza dół i prawo lub dół i lewo. Klawisze A,B,C to podstawowe ataki , klawisz D jest wykorzystywany do lepszych combosów ,a klawisze E i F dodawają HP i XP. Edytowano Czerwiec 28, 2013 przez Polskipony4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts