ProPan Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Wiecie gdzie można takowe kubki kupić? Na allegro jest ich mało, i są kiepskiej jakości, po myciu nadruk blednie i sie zeskrobuje ( wiem, bo mi się strasznie na górze zdrapał, i w ogóle wyblakł ) Link do komentarza
Kruczek Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Mniam, "Fajny kucykowe kubki" Kali nie wiedzieć gdzie można takie kubki brać. Ale Kali zalecałbym zmianę nazwy tematu. Link do komentarza
Pisklakozaur Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 (edytowany) Przejdź się do miejskiego fotografa, poproś o wydrukowanie "takiej i takiej" grafiki na kubku i czekaj. :3 Mam taki kubek z Applejack i wszystko gra, nawet po myciu w zmywarce Opanuj odmianę i dobór słów Plisss. Język polski jest bardzo bogaty, są inne słowa niż 'Fajny' Edytowano Czerwiec 17, 2013 przez PISKLAKOZAUR Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Taki kubek można sobie zrobić u pierwszego lepszego fotografa, albo tak jak ja wysłać grafikę na yatta.pl i przysyłają ci gotowy kubek. Problem polega tylko na tym, że cena takiego kubeczka wynosi 30zł a na u fotografa kupisz se taki za jakieś 13 albo 15zł. 2 Link do komentarza
Servant Saber Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Kubki można znaleźć jeszcze na Cupsellu : P Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Dzięki za ostrzeżenie o kubkach z Allegro. Muszę o tym poczytać. A co do zaproponowanej strony to małe te kubki :/ Link do komentarza
Recommended Posts