Downdraught Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Mam małe pytanie. Ile razy mam jeszcze pisać, że ten wątek nie jest akualizowany (o ile się nie mylę, od sierpnia), oraz że prowadzę równoległą listę która jest kontynuacją tej - Gdzie Mieszkamy (reaktywacja)... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Mam małe pytanie. Ile razy mam jeszcze pisać, że ten wątek nie jest akualizowany (o ile się nie mylę, od sierpnia), oraz że prowadzę równoległą listę która jest kontynuacją tej - Gdzie Mieszkamy (reaktywacja)... najlepiej w tytule albo na 1 stronie. Dalszych raczej ludzie nie czytają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Jasionówka z woj. Podlaskiego się melduje! Wpisuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MysteriousStory Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Piaseczno w woj.Mazowieckim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Mam małe pytanie. Ile razy mam jeszcze pisać, że ten wątek nie jest akualizowany (o ile się nie mylę, od sierpnia), oraz że prowadzę równoległą listę która jest kontynuacją tej - Gdzie Mieszkamy (reaktywacja)... Napisz do moderatora, żeby wywalił ten temat do kosza i w ostatnim poście napisał o aktualnym (twoim) temacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Już podjąłem działania, zobaczymy co z tego wyniknie, pewnie jak zwykle nic... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Albo mnie nie zauważono. Lub nic tu nie napisałam. Moje piękne zadupie. No. Może nie aż tak wielkie. Małopolska. Skawina. Pozdrawiam wszystkich z tej pięknej mieszankiGabi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morgar Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 bystra za bielskiem białą. Śląsk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Dopisz mnie do Krakowa :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 krzysiok- Radom, jeśli można Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KucykowyKoteczeq Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Wrocław :| Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madzixa Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Dopiszcie mnie do Ostrowii Mazowieckiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 Racibórz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się