Divine Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 5:07 :twilight2: 1 Link do komentarza
Servant Saber Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 (edytowany) Handel reputacją?Powiedziałabym, że to be i nieładnie, ale nic nie ma o tym w regulaminie forum, więc róbta co chceta (ノ´ヮ´)ノ*:・゚✧ Co do miksu... nie jestem fanką muzyki elektronicznej [dlatego ocena tak zaniżona ;_; ], ale to nawet wpada w ucho 6.5/10 Edytowano Czerwiec 23, 2013 przez Aglet 1 Link do komentarza
LungTai Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Robię to dla plusa. Ale super. A na serio, to ja również nie przepadam za tego typu muzyką. A co do miksu to wydaje mi się nawet spoko, ale nie mnie to oceniać. 1 Link do komentarza
Random Hunter Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 (edytowany) Every Sweet Nothing (Hardwell vs. Kevin Jay Bootleg) mi się spodobał i chyba se go ustawie go na budzik 8/10 (Nie rozumiem ludzi którzy robią wszystko dla kasy i reputacji. Ja to robię z pasji choć plusem nie pogardze. ) Edytowano Czerwiec 23, 2013 przez Random Hunter 1 Link do komentarza
Nogalik Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Uwielbiam ten rodzaj muzyki, kawałek całkiem fajny. Zdecydowanie 10/10. 1 Link do komentarza
Divine Napisano Czerwiec 23, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Handel reputacją? O Boże (Nie rozumiem ludzi którzy robią wszystko dla kasy i reputacji. Ja to robię z pasji choć plusem nie pogardze. ) Jeżeli chodzi ci o mnie to nie robię tego dla hajsu. Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 (edytowany) Z przyjemnością ocenię, ale dla mnie - miłośnika muzyki elektronicznej plus do reputacji jest całkowicie obojętny. Co prawda wolę trance, ale spróbuję sprawiedliwie ocenić ten miks. Nie wiem dlaczego, ale muszę pobrać plik z YT na dysk bo wczytuje się w ślimaczym tempie. (dopiszę ocenę do postu gdy przesłucham set). EDIT. 4 Kb/s - YT znowu padło EDIT 2. Może wrzucisz to na Google Drive albo SoundCloud? Edytowano Czerwiec 23, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza
Alder Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 hmmm...mix ma swoje momenty , raz lepiej a raz gorzej niemniej jednak całkiem fajne, w miare spokojne wpadające w ucho, morzna się przyjemnie "pogibać" jednak ten mix nie zagości na stałe w głowie słuchacza...jest dobrze 7,1/10 2 Link do komentarza
Radmor Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Całkiem fajny miks, nie zauważyłem(a raczej usłyszałem) żadnej wpadki 1 Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 (edytowany) Działa Wam YT? U mnie żaden filmik nie chce się załadować. Dwa laptopy, dwie przeglądarki i nic :/ EDIT. W końcu YT ruszyło. Przesłuchałem i nie mam uwag. O ile muzyka to nie moje gusta to całość zasługuje na 10/10. Świetnie się tego słucha. Edytowano Czerwiec 23, 2013 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza
Random Hunter Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 (edytowany) Działa Wam YT? U mnie żaden filmik nie chce się załadować. Dwa laptopy, dwie przeglądarki i nic :/ Działa idealnie. Pewnie dostawca internetu cie troluje. Edytowano Czerwiec 23, 2013 przez Random Hunter Link do komentarza
Angdey Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Mix oceniam na 10/10. Miło się słucha, a osoba 'gibająca się' przy stoliku sprawiła ze przez cały filmik nie mogłam przestać się śmiać. Czekam na następne miksy. 1 Link do komentarza
Divine Napisano Lipiec 2, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2013 a osoba 'gibająca się' przy stoliku sprawiła ze przez cały filmik nie mogłam przestać się śmiać. Czekam na następne miksy. Serio? ._. Wejdź na kanał, mam tam jeszcze jeden, a jeżeli się podoba to zapraszam do lubienia fanpage, oraz subskrybcji kanału ;D Link do komentarza
BLaCKTiGER Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 całkiem fajne wole metal ale to wpada w ucho (jak ci się nie chce nie dawaj +) 1 Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Aha, taka mała sugestia. W następnym fajnie by było usłyszeć Faithless: Insomnię lub/i God is a DJ Link do komentarza
Divine Napisano Lipiec 3, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2013 Aha, taka mała sugestia. W następnym fajnie by było usłyszeć Faithless: Insomnię lub/i God is a DJ Zależy kiedy zrobię. Bo ostatnio zrobiłem coś z mieszanką Dubstepu, dnb, oraz ostrego electro, ale gdzieś to przepadło. To co umieszczam w miksach zależy także od samopoczucia. Może w oldschoolowych utworach trance nie specjalnie gustuję w miksowaniu to mógłbym zapuścić coś takiego: lub Taito Polak. Moim zdaniem gdyby robił takie remixy, a nie jakieś pseudo pompki to zaszedł by daleko bo technicznie jest naprawdę super. Tu jeszcze jeden jego remix, ale tym razem wydany w Spinnin. Chyba wiesz co to za label. W końcu jeden z największych. Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Moim skromnym zdaniem pierwsza jest lepsza, ale obie są po prostu BOSKIE! Lecą do ulubionych na listę YT. Trzeci kawałek również. Dzięki za świetne utwory. Link do komentarza
nyaa Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 O stary... Pozytywnie mnie zatkało. Nie wyłapałem żadnych wpadek, utwory nieźle dobrane, całkiem fajnie epicko brzmi, i... kurczę pieczone, ARCHIE W 5:07! Śmiało dostaniesz 9+/10 10/10. 1 Link do komentarza
Divine Napisano Lipiec 4, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2013 i... kurczę pieczone, ARCHIE W 5:07! Nie tylko jego kucykowe utwory gram. Każdy jego utwór mam na HDD. Jest jednym z tych na którym się wzoruję przy tworzeniu muzyki. Piosenki w 5, 30, 37, 45 oraz 54 minucie. Przejścia troszkę nie wyszły, ale to z powodu, że pierwszy raz grałem na cdj 1000 oraz lekkiego stresu. Ale mniejsza z tym. http://www55.zippyshare.com/v/75555921/file.html Link do komentarza
Xyz Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Naprawdę niezłe Fedde le Grand wyszedł chyba najlepiej w całym mixie. Masz mojego suba na YT. 1 Link do komentarza
Divine Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 Masz mojego suba na YT. Dzięki ;d Link do komentarza
Swiftone Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Jakkolwiek nie bliska by mi była muzyka elektroniczna, nie uważam miksowania za sztukę, więc ciężko mi oceniać. (Miksowania w sensie łączenia czyichś utworów w całość a nie w sensie określenia na końcową pracą nad własnym utworem oczywiście.) Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 (edytowany) Jakkolwiek nie bliska by mi była muzyka elektroniczna, nie uważam miksowania za sztukę, więc ciężko mi oceniać. (Miksowania w sensie łączenia czyichś utworów w całość a nie w sensie określenia na końcową pracą nad własnym utworem oczywiście.) Miksowanie to nie sztuka? Odtwarzanie jeden po drugim - nie. Ale prawdziwe miksowanie - tak. Ale niewielu to potrafi. Widziałeś występy Tiesto? Dash Berlina? Co potrafią zrobić z muzyką? A Mashupy czy rewelacyjne Dashupy czyli utwory składające się z 2+ kawałków zrobione przez Dash Berlina? Ale to i tak nic w porównaniu z tym co się działo jakieś 10 lat temu. Polecam posłuchać na YT 30min z LoveParade 2000 i występ Westbam'a/Dr.a Motte oraz Paul van Dyk'a. BBC One radio (jakoś tak). Właśnie po tym można odróżnić przeciętnego grajka grajka od prawdziwego artysty, który potrafi "bawić się muzyką". I to JEST sztuka. Słuchać od 23 minuty ok 34:45 (i dalej) - mistrzowskie przejście (i miksowanie). Edytowano Lipiec 13, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza
Divine Napisano Lipiec 14, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2013 (edytowany) Jakkolwiek nie bliska by mi była muzyka elektroniczna, nie uważam miksowania za sztukę, więc ciężko mi oceniać. (Miksowania w sensie łączenia czyichś utworów w całość a nie w sensie określenia na końcową pracą nad własnym utworem oczywiście.) Miksowanie, a puszczanie piosenek z winampa to różnica. Aby miks był świetny, kawałki trzeba odpowiednio dobrać, a zwie się to miksowanie kluczem. Są programy do tego, ale na jakimś występie raczej tego nie masz i grasz wszystko na słuch. Edytowano Lipiec 14, 2013 przez Divine Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Miksowanie, a puszczanie piosenek z winampa to różnica. Aby miks był świetny, kawałki trzeba odpowiednio dobrać, a zwie się to miksowanie kluczem. Są programy do tego, ale na jakimś występie raczej tego nie masz i grasz wszystko na słuch. Dodam tylko, że DJ który ma łeb na karku nie puszcza kawałków, które miał przygotowane tydzień temu i nauczył się przejść na pamięć, tylko dostosowuje się do tłumu i reakcji na dany styl. No ale w końcu: Every DJ can play music But only the best DJs can play with music Link do komentarza
Recommended Posts