Kirara Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 (edytowany) Yay! Następny dodatek! Tutaj możecie podyskutować na temat odpowiedzi smoczego asystenta Twilight! Do boju, rozmawiajcie! W shoutboxie wypowiedzi znikną szybko, w temacie rozmowa może trwać nadal! Zwłaszcza, że Spike niedługo ujawni sporo pikantnych smaczków z życia Twilight! Edytowano Czerwiec 2, 2013 przez Hoffman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Kwiecień 14, 2012 Share Napisano Kwiecień 14, 2012 Małe pytanko, czemu w odpowiedziach piszesz same pytania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Kwiecień 14, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2012 Bo odpowiedzi są zawarte w obrazkach, które dołączam. Jeśli ich nie widzisz, to mi o tym napisz - u mnie wszystko wygląda dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 14, 2012 Share Napisano Kwiecień 14, 2012 Jakby co, służę skrinem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Kwiecień 14, 2012 Share Napisano Kwiecień 14, 2012 Nie wiem co u mnie się dzieje ostatnio, że bardzo wolno ładują mi się obrazki, oraz niektóre strony Strona z odpowiedziami ciągle mnie się ładuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Kwiecień 14, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2012 Nie ukrywam, że jest to trochę dziwne... Bo obrazków jest niewiele, są też nie za duże i powinny ładować się błyskawicznie. Może jest coś nie tak z Twoim łączem internetowym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Kwiecień 14, 2012 Share Napisano Kwiecień 14, 2012 Może, filmy na YT ładują się normalnie, ale np. niektóre obrazki na forum albo np. onet lub allegro nie chcą się wg załadować, muszę coś z tym zrobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Kwiecień 14, 2012 Share Napisano Kwiecień 14, 2012 U mnie działa bez problemu. Wina przeglądarki może? (choć wątpię w to) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Kwiecień 19, 2012 Share Napisano Kwiecień 19, 2012 Jest grubo po fakcie, a Ty znasz moją opinię z GG... Ale... Chce tylko powiedzieć, nie tyle Tobie, bo wiesz wszystko, co wszystkim, którzy mogą to czytać, a nie znają mojej opinii. Którzy chcieli dział Spike'a, a to olali: Odwaliłaś na prawdę kawał dobrej roboty. Spike był odegrany bezbłędnie, forma była nie tylko przyjemna dla oka, ale była po prostu świetna. Podobało mi się zakończenie eventu, które było na prawdę pomysłowe. Podobało mi się, że nagięłaś idealną formę kucyków Equestrii tą erotyką Twilight i Solara i innymi rzeczami, o których Spike nie zdążył wspomnieć. Wiem, że to na Event ze Spikiem poleciał czas, który miał być poświęcony na moją sesję RPG. I z tego tytułu mogę jedynie podziękować, że zrobiłaś ten event, zamiast mojej sesji. I bedę to zawsze powtarzał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Kwiecień 19, 2012 Share Napisano Kwiecień 19, 2012 Żeby ś Kira nie mówiła, że nikt się tym eventem nie interesował, bo to nieprawdą jest. Event był świetny! Od kiedy pierwszy raz wspomniałaś o takim pomyśle nie mogłem się go doczekać. W ostatniej chwili rzuciłem pytania, bo sesja poprawkowa. To jak przedstawiasz w mniej culierkowy sposób świat MLP bardzo mi przypadło do gustu i czekam na więcej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 21, 2012 Share Napisano Kwiecień 21, 2012 No Kircia, event moim zdaniem wypadł świetnie. Odpowiedzi fajne, zabawne, pomysłowe. Kawał dobrej roboty! Szkoda, że się nim nie zainteresowałem wcześniej, po prostu ostatnio trochę wymęczony przez szkołę byłem i mało na forum pisałem. Dopiero dziś dokładniej zajrzałem do działu, wybacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Kwiecień 21, 2012 Share Napisano Kwiecień 21, 2012 Brawo, kawał dobrej roboty! Szczególnie dobrym pomysłem było wstawianie obrazków z odpowiedziami, a nie samych odpowiedzi. Szkoda że Event już dobiegł końca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Kwiecień 21, 2012 Share Napisano Kwiecień 21, 2012 Moim zdaniem zrobiłaś wszystko co mogłaś i wyszło, jak piszą, Epicko!!! Chyba nikt by tego lepiej nie zrobił. Po prostu: - Dobry pomysł - Dobre zaangażowanie forumowiczów () - Dobre wykonanie - i zarąbiste zakończenie. Oby więcej takich eventów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts