Kamilx9 Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 (edytowany) Jestem Kamil, mieszkam w Rumi (trójmiasto) I postanowiłem się w końcu zarejestrować na tym magicznym forum W moim mieście w którym mieszkam znam tylko 1 brony. Na meety nie wybieram się i nie będę chodził ze względu na zakaz rodziców :( Moja ulubiona postać to Twilight Sparkle. Wzięło to się z tąd, że uwielbiam mądre i inteligente kobiety które dzisiaj są rzadkością. Uwielbiam historię, geografię i politykę. Więcej rozpisywać się nie będę. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i zdrówka wszystkim życzę. Edytowano Czerwiec 30, 2013 przez thekamilpl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Velkomin~ Wybacz za pytania,taka ma tradycja 1.Lubisz Anime? 2.Ulubiony kuc drugoplanowy? 3.Lubisz zimny klimat? 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 5.Lubisz kraje Skandynawskie? 6.A Lukrecje? 7.Myślisz że ile wytrzymasz na tym forum? Vertu sæll kæru~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilx9 Napisano Czerwiec 30, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Velkomin~ Wybacz za pytania,taka ma tradycja 1.Lubisz Anime? 2.Ulubiony kuc drugoplanowy? 3.Lubisz zimny klimat? 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 5.Lubisz kraje Skandynawskie? 6.A Lukrecje? 7.Myślisz że ile wytrzymasz na tym forum? Vertu sæll kæru~! 1. Niezbyt, od kiedy jedno zboczone anime mi odebrało dzieciństwo i zryło psyche 2. Princess Luna 3. Nie, nie lubię zimna. 4. Ach, aż mi się Korwin przypomniał xD Szczerze to nie wiem, nie interesują mnie te kraje. Mimo tego, że wręcz kocham geografię i historię 5. Są mi obojętne. 6. Ble, nie! 7. Niedługo, będę pewnie siedział na tym forum jakieś kilka dni i potem mi się nudzi i wejdę po jakiś 2 latach (jeśli forum będzie jeszcze istnieć) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze i zostań z nami na dłużej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Witaj i baw się dobrze! + za Twilight. ^^ http://www.youtube.com/watch?v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Pochwalony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Divine Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 No cze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze, na start. Piszesz, rysujesz, komponujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 siema. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Cześć!!! mam nadzieję że długo zostaniesz na forum. Mam dla ciebie pytania: 1:Co lubisz robić? 2: Jakie jest twoje ulubione jedzenie? 3:Czytasz FGE? 4:Lubisz przebywać na dworze? (uwielbiam zadawać pytania) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilx9 Napisano Czerwiec 30, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2013 (edytowany) Cześć!!! mam nadzieję że długo zostaniesz na forum. Mam dla ciebie pytania: 1:Co lubisz robić? 2: Jakie jest twoje ulubione jedzenie? 3:Czytasz FGE? 4:Lubisz przebywać na dworze? (uwielbiam zadawać pytania) Miło 1. Wiesz, różnie to bywa. Ale tak to siedzieć na komputerze (nie, nie ciągle grać w gry) 2. Lasagne Bolognese 3. Nie 4. Jak jest ładna pogoda to tak, ale nigdy nie lubię samemu. Prawie zawsze nie mam z kim :( Edytowano Czerwiec 30, 2013 przez thekamilpl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 3. Uff, nie znam pojęcia tego skrótu, mam nadzieje, że mi go wytlumaczysz For Glorious Equestria Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Witamy w stadzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się