Eter Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Witam wszystkich, udało mi się ostatnimi czasy zakupić tablecik Wacoma. Niestety ołówek a tablet to dwa różne światy ( zupełnie nie potrafię tego używać ). Będę tutaj wrzucać od czasu do czasu moje "dzieła", nie oczekujcie niczego fajnego, dopiero zaczynam moją przygodę z digital artem . Na początku będę raczej wrzucać różne przeróbki itp aby przyzwyczaić się do mojej nowej zabawki, z czasem może uda mi się coś narysować... może . Krytyka oraz porady mile widziane. Przyjmuję również zamówienia na jakieś proste prace ( i tak muszę ćwiczyć więc nie robi mi to zbytnio różnicy co będę rysować) . Na start: Oraz wersja avatar : Jak chcecie to możecie tego bez problemu użyć do własnych celów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Yaaaaaaay. Fajne Porad żadnych dać nie mogę, bo sama prawie nic o tym nie wiem, a poza tym pracuję w gimpie, a nie photoshopie. Czekam na następne prace. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Lipiec 4, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2013 (edytowany) Yaaaaaaay. Fajne Porad żadnych dać nie mogę, bo sama prawie nic o tym nie wiem, a poza tym pracuję w gimpie, a nie photoshopie. Czekam na następne prace. Dziękuje . Na początku chciałem bawić się właśnie gimpem ale tablet protestował i nie mogłem dostosować ustawień pod gimpa . Edit. Kolejny avatar oraz tapeta: Edytowano Lipiec 4, 2013 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Lipiec 4, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2013 (edytowany) Szybki oraz niekompletny szkic, jutro po pracy postaram się coś z tego wykrzesać... dodać kolory, tło inne tego typu pierdołki. Jak macie jakieś pomysły względem tła, lub samej postaci to piszcie bo ja mam chyba jakiegoś simlock'a czy coś ; brakuje mi pomysłu i weny . Edytowano Lipiec 4, 2013 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisterGonzo Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Obrazów u mnie nie wyświetla. Nie wiem czy ten problem tkwi w moim komputerze/wyszukiwarce, czy są nieodpowiednio wrzucone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Lipiec 19, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2013 (edytowany) Nowe wypociny ode mnie ! Niestety nie jestem z tej pracy zadowolony, nie miałem do końca pomysłu jak to zrobić, poza tym wydaje mi się że kompozycja trochę kuleje... Tak czy inaczej postanowiłem to wrzucić, może komuś się spodoba. Jutro spróbuje narysować coś odręcznie... zobaczymy co z tego wyjdzie. Edytowano Lipiec 19, 2013 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbysio Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Nie podoba mi się ten czerwony kolor. Tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Lipiec 19, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2013 Nie podoba mi się ten czerwony kolor. Tyle. Kolor to rzecz gustu , poza tym zmienić go to nie problem. Proszę bardzo, może tak będzie lepiej : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbysio Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 O. Teraz wygląda milej dla oka. Tamto tak razi w oczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Lipiec 20, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2013 (edytowany) Mój pierwszy OC . Jutro postaram się dać tło / scenerię oraz napisać historię mojego tworu po czym może uda mi się wrzucić te wypociny do działu OC . Jak zawsze jestem otwarty na sugestie / krytykę itp. Pozdrawiam ! Edytowano Lipiec 20, 2013 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Lipiec 21, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2013 Miałem trochę zalatany dzień ale udało mi się zrobić jakieś tło do mojego OC... Jutro jak dobrze pójdzie to może uda mi się skleić historie do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbysio Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 (edytowany) Bardzo mi się podoba, ale czy wokół szczytu wulkanu czy góry miały być takie jakby pozostałości po wklejaniu czu coś? A tak wogóle to też was zastanawia jak te kuce wogóle strzelają z broni kopytami? Edytowano Lipiec 21, 2013 przez Zbysio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Lipiec 22, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2013 Bardzo mi się podoba, ale czy wokół szczytu wulkanu czy góry miały być takie jakby pozostałości po wklejaniu czu coś? Czas mnie trochę naglił więc wykorzystałem gotowe tło i je trochę zmodyfikowałem : http://spacekingofspace.deviantart.com/art/Appaloosa-Desert-293438062?q=gallery%3Amlp-vectorclub%2F34905660&qo=280 A tak wogóle to też was zastanawia jak te kuce wogóle strzelają z broni kopytami? Kocham pomysł kucy z bronią palną ( nie nowoczesną ale czarnoprochowce / lub dość wczesne karabiny na nabój scalony ) ! Jako zapalony fan wszystkiego co ma związek z wojskiem nie mogłem przeżyć tego że karabiny w obecnej formie nie mogą być obsługiwane przez te zwierzaczki. Kilka godzin myślałem jak to rozwiązać aż znalazłem pewnego artystę na deviancie który przystosował broń palną do naszych milusińskich : http://madhotaru.deviantart.com/art/Fog-338807766?q=gallery%3Amadhotaru%2F36348927&qo=58 http://madhotaru.deviantart.com/art/Wrong-neighborhood-347408946?q=gallery%3Amadhotaru%2F36348927&qo=44 http://madhotaru.deviantart.com/art/Classic-style-329958227 http://madhotaru.deviantart.com/art/Sneering-Imperialism-363527804 Kocham tego gościa oraz jego twórczość ! Po prostu geniusz ! Na podstawie jego projektów spróbuje zrobić coś swojego, zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Sierpień 2, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2013 A oto efekt dzisiejszego nudnego popołudnia ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts