Grillo Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Osobiście humanizacja zwierzęcych postaci jest dopuszczalna przez moje oko. Lecz już autorzy posuwają się do "perwersji" dorysowując zbyt wiele ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Ja powiedziałbym,że usuwają zbyt wiele Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Maj 11, 2012 Autor Share Napisano Maj 11, 2012 Znalazłem autorkę która rysuje takie oto rzeczy: To się może spodobać: Wszystkich humanizacji nie wsadziłem więc wejdźcie na jej profil. Niektóre prace , są świetne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Wg. mnie bardzo ładne i cieszące "oka" pracę... dorzucę jeszcze parę jej fotek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szango297 Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Ja osobiście tutaj tak sie wetnę że osobiście nie lubie humanizacji z rogami uszami czy czymś tam jeszcze, ale osobiście lubię human. ze skrzydłami jeśli tylko jest dobrze zrobiona... Mimo to że to jest HUMANIZACJA to jakoś tak mi się to podoba... Często wygląda ciekawie i pasuje... Tylko musi to być dobrze zrobione a to rzadkość... Wracając do atomówek (prawdopodobnie schodze na offtop ale nie powstrzymam się) "Atomówki" tak jak kucyki i "Dom dla zmyślonych pryjaciół pani Foster" jest Lauren Faust robotą. Dobra animacja, ciekawa fabuła (w większości (mam na myśli Atomki)) i wgl... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Humanizacja którą tu widzę przypomina mi trochę połączenie Disneya z japońskim komiksem nie wiem dlaczego XD , ale jak dla mnie spoko . Widziałem tam te pokazane na początku tematu i mi się tam ten styl bardziej podoba . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Zhumanizowaną Chrysalis bym nie pogardził, nawet jeśli byłaby równie "zua". I przyznaję rację, pierwsza Chrysalis jest perfect.. yup pierwsza jest ok ;p osobiście nie lubię humanizacji/anthro Chrysalis z podziurawionymi kończynami bo jak w przypadku oryginału to jeszcze dobrze wygląda to tutaj jakoś dziwnie. chcesz inną humanizację Chrysalis? źródło źródło źródło Chrysalis = sukkubus to oficjalne najpierw cie uwiedzie, rozkocha w sobie, a potem wyssie z ciebie całą energię życiowa/duszę albo NOM NOM NOM. źródło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Wow robi wrażenie widać sporo pracy ktoś w to włożył i profesjonalnej linii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Ostatni art jest niesamowity :O Niektórzy naprawdę mają talent.. Szkoda, że mi się niestety taki nie trafił, bo mam w głowie wiele pomysłów, ale narysować coś to już problem.. Ogólnie sama Chrysalis to perfekcjonizm w każdym calu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Taaaaa jak to mówią lubimy Bohaterów ale za to kochamy czarne charaktery Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Ostatnie to dzieło sztuki. Jeezu i ludzie mają taki talent. I pytanie jak można Chrysalis robić z tymi podziurawionymi kończynami? To niszczy całą estetykę obrazka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Przedostatnia robi bardziej za przeróbkę Jezusa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 I pytanie jak można Chrysalis robić z tymi podziurawionymi kończynami? To niszczy całą estetykę obrazka... imho podziurawione kończyny pasują jedynie do humanizacji Chrysalis gdy ta jest przedstawiona jako przerażające wiedźma/demon/etc Taaaaa jak to mówią lubimy Bohaterów ale za to kochamy czarne charaktery coś w tym jest źródło źródło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 ładne rysuneczki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Wszystkie fajne, ale Chrysalis mi się coś nie podoba.. Ale ogólnie ktoś ma wielki talent Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Maj 12, 2012 Autor Share Napisano Maj 12, 2012 @Lukiner -> ładne prace znalazłeś, Coś nowego: źródło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 *Arghhh...* Co widzę następną humanizację Chrysalis, tym bardziej jest piękniejsza.. Ostatni art to już w ogóle jest przecudowny.. Ahh.. Chrysalis, dlaczego nie istniejesz w prawdziwym Świecie <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Maj 15, 2012 Autor Share Napisano Maj 15, 2012 Ciąg dalszy humanizacji, mam nadzieję że nie powtarzam: źródło Ten art mi się bardzo podoba: źródło źródło źródło źródło źródło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Argh, ostatni obrazek miażdży mózg. No i oczywiście Twilight mogłaby nie mieć tego rogu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Mi się bardzo podoba przedostatni art.. Jest świetny, ba.. Prześwietny.. Aż sobie pobrałem na komputer, bo mi się bardzo podoba ^^ Jak dla mnie to w humanizacji powinno się pozbawiać rogów, skrzydeł.. W końcu to humanizacja prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Ja lubię humanizacje, ale bez rogów i skrzydeł. Nie wiem czemu, ale sama myślałam żeby zamiast kolorowych włosów powinno się malować normalne, ludzkie kolory włosów.A tu parę humanizacji a jeśli byly to przepraszam . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Ja po prostu nienawidzę. Ani razu nie widziałem dobrej humanizacji, większość wygląda wręcz idiotyczne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 no to jest ..... wspaniałe ^^ nawet to że mają rogi i kolor skóry pasujący do ich kucowych wersji mi nie przeszkadza http://zelda994612.deviantart.com/gallery/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts