Jamniczek Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Już od jakiegoś czasu wpadałam na to forum, dzisiaj się zarejestrowałam. Mam 11 lat, kocham jamniki, bardzo lubię MLP. Uwielbiam fanfic'ki z tagiem [sad] i to je czytam najczęściej Moim ulubionym kucykiem jest Snowdrop (z fanowskiego odcinka, pewnie kojarzycie) a jeśli chodzi o Mane 6 to Pinkie Pie i Fluttershy. Ale osobiście wolę postacie z tła. Nie wiem co tu jeszcze napisać... Mam nadzieję że długo będę się jeszcze udzielać na tej stronie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Witaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze, na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolritto Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Pozrdowienia i powodzenia! (Może ci się przydać szczęście, bo łatwo się pogubić przy ogarnianiu... ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Velkomin~! Wybacz za pytania,taka ma tradycja 1.Lubisz Anime? 2.Ulubiony kuc tła? 3.Lubisz zimny klimat? 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 5.Lubisz kraje Skandynawskie? 6.A Lukrecje (cukierki)? 7.Lubisz pizze? 8.Myślisz że ile wytrzymasz na tym forum? Vertu sæll kæru~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Octavia ma autyzm Hej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 No chyba ty,mężusiu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Nie mów na mnie brzydko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Witaj na forum Mam do ciebie pytania: 1:Jaka jest twoja ulubiona pogoda? 2:Gdzie zamierzasz spędzić wakacje? 3:Co lubisz robić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Nie mów na mnie brzydko No już dobrze~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Kolejna nowa! Yay! Witaj i baw się dobrze!http://www.youtube.com/watch?v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Pochwalony. masz jamnikaa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Witajcie towarzyszu i niech Lenin będzie z wami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się