Cava Herondale Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 (edytowany) Nie będę się rozpisywała i pisała bzdur. Mam na imię Monika i mam xx lat. Na forum trafiłam dzięki Unbridle, którą dobrze znam. Moim ulubionym kucykiem jest Twilight Sparkle i nic tego nie zmieni. Interesuje się grą na fortepianie oraz śpiewaniem. Gdybyście chcieli dowiedzieć się czegoś jeszcze, to zapraszam do zadawania pytań. Edytowano Wrzesień 22, 2013 przez Drasunia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Hej hej Jakiej muzyki słuchasz? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Zdrawstwuj. Baw się dobrze, rozwijaj swoje zdolności, nawiązuj znajomości i tak dalej. Pytania: Interesujesz się tradycyjnym RPG? Jakiej muzyki słuchasz? Długo zajmujesz się kucykami? Dużo czytasz? A jeśli tak, to co najczęściej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Lipiec 5, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 5, 2013 (edytowany) Jakiej muzyki słuchasz? Słucham wszystkiego co wpadnie mi w ucho. Interesujesz się tradycyjnym RPG? Jakiej muzyki słuchasz? Długo zajmujesz się kucykami? Dużo czytasz? A jeśli tak, to co najczęściej? Gram we wszystko co po prostu wciąga. Ale tradycyjne RPG oczywiście lubię i szanuję. Jak już pisałam wcześniej, słucham wszystkiego co wpadnie mi w ucho. Od prawie roku, ale nie chciałam rejestrować się na forum. Czytam i to bardzo dużo. Czasami nie można mnie oderwać od lektury. Najczęściej czytam książki przygodowe i fantastyczne. Edytowano Lipiec 5, 2013 przez Cava. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Witaj na forum. Oto moje pytania: 1:Masz ulubioną księżniczkę z MLP? 2:Lubisz rysować? Chyba tyle wystarczy i chętnie cię zaproszę do znajomych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Lipiec 5, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 5, 2013 1:Masz ulubioną księżniczkę z MLP? 2:Lubisz rysować? Chyba tyle wystarczy i chętnie cię zaproszę do znajomych. 1. Twilight też jest księżniczką. 2. Czasami coś narysuję, ale nie są to jakieś rysunki godne pokazania ludziom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Tak... A oprócz Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Lipiec 5, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 5, 2013 Tak... A oprócz Twilight Wszystkie są fajne. Witaj na forum, baw się dobrze. Postaram się dobrze bawić. Kolejna Pegasis na forum. Witaj i Niech Chaos Będzie z Tobą Chaos zawsze jest ze mną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Oglądałaś już Equestria Girls? A jak oglądałaś to co o tym sądzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze. na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Kawa na forum? Nigdy nie myślałam, że do tego dojdzie! Ale witaj i baw się dobrze. Chociaż mogłabym Ci to po prostu powiedzieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Witaj! Baw się dobrze! ^^http://www.youtube.com/watch?v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 pochwalony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się