SonicDash Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Tytuł może niezbyt ciekawy ale jestem lepszy w rymach niż w tytułowaniu rzeczy. Póki co dam krótki wstęp to tego filmiku. Oglądając parę parodii kreskówek ze skeczami, pomyślałem sobie by też coś zrobić podobnego. Co mi wyszło? Zobaczcie sami. "A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż kuce nie gęsi, i Mickiewicza powiadają" - za to mnie pewnie zbanujecie ale mniejsza z tym.http://youtu.be/atccsunAxxs 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Śmiechłem xD . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Agencja towarzyska "Łono". Kurde, mocne. www.kratex/2913BHJIDB".-&412BC1AH_//,-912HB.html www.kratex/29713BHJIDB".-&412BC1AH_//,-912HB.html - z siódemką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 What the ...... ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Hehe nizele zmontowane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 bardzo ciekawy montaż, będzie druga część? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicDash Napisano Listopad 17, 2013 Autor Share Napisano Listopad 17, 2013 bardzo ciekawy montaż, będzie druga część? Polecam zajrzeć na mój kanał, obecnie pracuje nad czymś dłuższym jednak myślę że będzie to coś w stylu Ponies: The Anthology jednak myślę że nie będzie tylko scen z MLP. Zresztą wszystko w swoim czasie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicDash Napisano Styczeń 3, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2014 http://youtu.be/tA-DCEhc9P0 Czas na kolejny PMV (postanowiłem nie tworzyć nowych działów tylko zamieszczać wszystko na jednym temacie) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts