kingacrazy123 Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 (edytowany) Jest 6 pinkie 1.W lewym górnym rogu latającą balonami. 2.Prawie w środkubardzo mała pinkie. 3.Wyraźna pinkie-szpieg w prawym górnym rogu. 4.Widzę 2 pinkie ogony i to są 2 pinkie(chyba że pinkie ma 2 ogony) 5.Tuż obok łódki wyraźna pinkie. 6.I pinkie na skałach w prawym dolnym rogu. Edytowano Październik 2, 2013 przez kingacrazy123 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 (edytowany) [spoiler/] Aby spojler działał, tę kreskę musisz umieścić nie na końcu pierwszego polecenia, a na początku drugiego ;] ~Discors Edytowano Listopad 13, 2013 przez DiscorsBass Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Listopad 13, 2013 Autor Share Napisano Listopad 13, 2013 Najwyżej lecący ptak niesie... ale swoje stopy~ 1. - 10pkt. 2. - 15pkt. 3. - 15pkt. 4. - 20pkt. 5. - 20pkt. 6. - 40pkt. 7. - 100pkt. Przenieśmy się teraz w bardziej zimowe klimaty, albowiem ta pora roku się zbliża... ^^ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Najwyżej lecący ptak niesie... ale swoje stopy~ Nie kliknęłam na obrazek i z ciut większej odległości nie zwróciłam uwagi . A co do teraźniejszego - na lodzie - z przodu Pinkamena - przed domkiem - z wody jedna wychodzi (więcej nie chce mi się szukać czy są...) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Znalazłam 4 -Pinkamena z przodu -jedna jeździ na łyżwach -głowa wystaje z wody -przed tym domkiem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 ja znalazłam 4.. jedną PinkieMene z przodu Pinkie pie na łyżwach prawie przezroczysta jedna wystaję z dziury w lodzie, i jedna przy domku Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Styczeń 18, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2014 Brawo, brawo, brawo!! Znaleźliście je bezbłędnie wszystkie!! ^^ 1. - 10pkt. 2. - 20pkt. 3. - 50pkt. 4. - 50pkt. A teraz przenieśmy się dawno, dawno temu... do odległej galaktyki! xD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingacrazy123 Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 (edytowany) Ja widze 2 grzywa,pinkie jako szpieg oraz podejrzany różowy promień lasera I co do poprzedniego obrazku: pinkemina przy ekranie na lodowisku pod domkiem i wystająca z wody głowa Co do obrazku normalnie star wars! Edytowano Styczeń 23, 2014 przez kingacrazy123 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 Jestem pewna tylko co do dwóch, czuje się jak ślepa co do mojego obrazka -zielone - jestem pewna - różowy środek - nie do końca pewna - różowe brzegi - bardziej nie pewne niż wcześniej, ale te chmury jakieś za różowe w tym miejscu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 (edytowany) Ciekawe, niektórzy widzą za mało Pinkie, inni za dużo... no nic, rozwiązanie wygląda tak... 1. - 10pkt. 2. - 20pkt. 3. - 40pkt.A na kolejnym obrazku... przystań! Uwaga - ciemno! x) Edytowano Kwiecień 4, 2014 przez DiscorsBash Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Ja znalazłam 6 Pinkie: - 3 takie same, obok siebie i są obok łódki po prawej stronie, - czwartą, nurkującą, - Pinkie na statku po lewej, - cień Pinkie na szczycie statku po prawej. (; Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Czerwiec 4, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Mało odpowiedzi... ale przynajmniej prawidłowe! Sześć ni mniej ni więcej! ^^ 1. - 10pkt.2. - 20pkt.3. - 20pkt.4. - 20pkt.5. - 20pkt.6. - 30pkt.A teraz coś w podobnym klimacie, tyle że nieco trudniej ~ wybrzeże!! ^^ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Ja chyba ślepa jestem, ale znalazłam dwie Pinkie: - pierwsza na tej takiej powiedzmy wysepce, - druga na horyzoncie, obok słońca. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Lipiec 7, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2014 Zgadza się, wszystkie Pinkacze policzone, więcej ich tam nie było!! ^^ 1. - 10pkt. 2. - 30pkt. No dobrze, to może teraz naprawdę coś trudniejszego ~ wielkie miasto - łatwo się zgubić!! ^^ i dodatkowe punkty dla tego, kto zgadnie jakie to miasto!! xd jakbym sam wiedział xD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 Pierw owe miasto to panorama Moskwy. A co Pinki to widzę jedną: - po środku osiedla w centralnym dole obrazka Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 (edytowany) Jesteś sadystą, wiesz Dis? Szukałem z 15 minut i znalazłem jedynie jedną Pinkie. I to nawet nie jestem pewien I jest to fotografia Moskwy. //edit: Temat od pół miesiąca martwy, a i tak musiałem się spóźnić z odpowiedzią o minutę. Tyle przegrać Brawo ~Diss Edytowano Sierpień 7, 2014 przez ChrisEggII Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Sierpień 7, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2014 Najlepszą odpowiedzią na pytanie o miasto byłoby nie wiem/nie mam pojęcia, ale Moskwa taż ujdzie! ^^ 1. - 100pkt.+10pkt. za miasto! Oj tam zaraz sadysta... żebyś się nie zdziwił! ^^ zbyt łatwo być nie może, chociaż... 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Widzę 4 Pinkie: Pierwsza na pierwszym planie, zasuwająca na torpedzie (?), druga i trzecia na górze, a ostatnia w oddali, w mgle I jeszcze jest Steven Magnet w wodzie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Znalazłem 4 (jeżeli ten piksel to też jest pinkie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 4 , ta największa z przodu. Taka malutka różowa kropeczka w tle na górze góry chociaż nie wiem co to jest bo mgła ;-; no i dwie się wspinają. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halucynowaa Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 Widzę jedną za wierzchołkiem góry i drugą na pierwszym planie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Październik 10, 2014 Autor Share Napisano Październik 10, 2014 Dobrze, najlepsza odpowiedź to cztery, ale pozostała też była poprawna tylko... niepełna x) 1. - 10pkt.2. - 20pkt.3. - 20pkt.5. - 50pkt. Zaś teraz przejdziemy w górzysto-chmurne klimaty, baczcie uważnie, albowiem różu tu co nie miara! ^^ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Październik 10, 2014 Share Napisano Październik 10, 2014 Widzę 4 Pinkacze: pierwsza z balonami, druga jako pufon, trzecia to na górze jej nóżki widać, a czwarta w niebieskiej kamizelce. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 10, 2014 Share Napisano Październik 10, 2014 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts