Chief Napisano Październik 10, 2014 Share Napisano Październik 10, 2014 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 Cztery... Sześć i... Siedem!! Gratulację, mamy komplet!! 1. - 10pkt. 2. - 20pkt. 3. - 30pkt. 4. - 40pkt. 5. - 40pkt. 6. - 100pkt. 7. - 120pkt. A teraz przeniesiemy się nad jezioro, a żeby nie było za prosto, będzie to dość... specyficzne jezioro x] Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Wohoho, różowe jezioro! Kąpałabym się Mnie chyba ten kolor tak nieco oślepił, że widzę dwie Pinkie- jedną pływającą w wodzie, drugą stojącą na pomoście(?) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Cała jedna Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Discors, naprawdę mógłbyś dawać w lepszej jakości te zdjęcia... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingacrazy123 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Hmmm znalazłam jedną pinkie... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 Ta zabawa jest jeszcze aktywna? Jeżeli są jakieś problemy z nowymi nieuchwytnymi pinkaczami, mogę zaoferować swoją pomoc i porobić kilka obrazków, a może nawet gifów, dla urozmaicenia zabawy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Styczeń 17, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2015 Aktywność to rzecz względna, lecz póki temat jest otwarty to nie jest on zamknięty! ^^ A co to propozycji - na pewno zostanie ona rozważona - każda pomoc w dziale Pinkie mile widziana! x]Wracając do zabawy... jeden! Tyle było Pinkie na ostatnim zdjęciu...1. - 40pkt.Powrót do miejskich klimatów, tym razem odwiedzimy pewne miasto w Kanadzie! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Są trzy Pinkie- jako raper na pierwszym planie, na dachu kamienicy po prawej stronie, siedząca mała kropeczka na dachu budynku przed wieżowcem. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 No, tym razem było trudniej, a udało się znaleźć z czterech Pinkie trzy! 1. - 10pkt.2. - 20pkt.3. - 30pkt.4. - 50pkt.No i to by było na tyle~ no co? Obrazki się mi skończyły ^^"Hm, chociaż... może niekoniecznie...? xdOMG, co ja znalazłem na dA! Czy to jeden z waszych screenów? Cóż, powodzenia! xD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 (edytowany) 4 miesiące czekania, ale coś się ruszyło... ja znalazłem: łączenie - 109 klonów obrazek z liczenia tło(duze) -16 małe 1 -21 2 -16 3 -18 4 -23 5 -15 Edytowano Kwiecień 5, 2015 przez Chief Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Maj 22, 2015 Autor Share Napisano Maj 22, 2015 Po wielu przeliczeniach... 97 (p.plan) + 16 (tło) = (razem) 113!! ^^ Nie pomyliłem się? Nie, chyba nie, ale jakby nie było, najbliżej rozwiązania jest Chief!! ^^ Nie wiem, czy był sens wklejać rozwiązanie... xd Za najbliższą prawdy lub dokładną odpowiedź - 500pkt. Chief, dobrze, że podzieliłeś obrazek na segmenty, znacznie łatwiej dzięki temu je zliczyć ^^ jeśli chodzi o tło, to niezaprzeczalnie jest ich tam 16, segment pierwszy też bez zastrzeżeń, ale nie wiem, dlaczego w drugim wyszło Ci 16? Jest tam 19 Pinkiech, nawet masz je pokropkowane xd trójka bez zastrzeżeń, to samo czwórka... w piątym segmencie jest 15 kropek i tyle samo podałeś Pinkiech przy odpowiedzi, jednakże jest tam jeszcze jedna więcej, a konkretniej tam koło tych trzech tańczących taniec złej czarownicy... widzisz teraz? ^^" Czyli to daje nam do tych 109 jeszcze trzy z segmentu 2 i jedną z segmentu 5... 109 + 3 + 1 = 113, zgadza się!! Uff... to było ciężkie... dalej też nie jest lekko, ale w porównaniu z ostatnim, to ciastko z kremem ~ w smaku oceanicznej rafy! x) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 22, 2015 Share Napisano Maj 22, 2015 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 22, 2015 Share Napisano Maj 22, 2015 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 22, 2015 Share Napisano Maj 22, 2015 Jak widać liczenie nie jest moją dobrą stroną i tak, teraz widzę. Powiem tyle, że ten obrazek miał potencjał do ukrycia Pinkie, lecz troszkę nie wykorzystany Chyba, że coś pominąłem... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 chyba osiem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubira Mysterious Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Pinke = 91. Na największym wielorybie.2. W lewym dolnym rogu, na liściu.3. Pod foką, która jest pod orką.4. Mniej więcej w dolnym środkowym końcu obrazka, obok ośmiornicy.5. i 6. Na dwóch żółwiach, na grzbiecie i na płetwie.7. Na fioletowej roślince przypominającej tubę.8. Nad orką i pod niebieską rybą, na roślinie.9. W prawym dolnym rogu, na okrągłej żółtej roślinie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts