Kruczek Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 WYSTAWA OBRAZÓW Z KONKURSU "TWOJA CADANCE"Mrs. Octavia Miejsce Drugie Cziczila TurońArctic Cat Anathiela Graphite Shine MIEJSCE TRZECIETriste Cordis THAT ORYGINALNOŚĆ !!!!! SymphonyLeah Tigresss http://www.sendspace.com/file/qhi9is Maisha Zappter blazd Piszcie, istnieje możliwość wyróżnienia jeszcze jednej lub dwóch osób, to od was zależy czy zostaną nagrodzeni. A tutaj zwycięska praca: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Prace piękne, a dwie dodatkowe do wyróżnienia to moim zdaniem praca Turonia i GraphitShine. Za oryginalny styl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 15, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2013 Mój błąd, nie napisałem że trzy prace wyróżnione, Graphite już ma nagrodę, sorry, zaspany jestem bo od 4 rano dzisiaj "pracuję" i gram. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 W takim razie na wyróżnienie moim zdaniem zasługuje Turoń. Nie wiem czemu, ale ta praca ma w sobie coś przyciągającego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Ja się nie wypowiadam, już wcześniejszym poście była nie zła kłótnia o plagiat jednego z uczestników. Ale inne prace nie są takie złe i tu Turoń dla mnie jest poszkodowany. Kruczek lepiej uważaj na słowa naszych użytkowników, żebyś znowu nie zamykał tematu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 15, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2013 Ja się nie wypowiadam, już wcześniejszym poście była nie zła kłótnia o plagiat jednego z uczestników. Ale inne prace nie są takie złe i tu Turoń dla mnie jest poszkodowany. Kruczek lepiej uważaj na słowa naszych użytkowników, żebyś znowu nie zamykał tematu. Oj wyluzuj kochana, to się nie powtórzy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 10, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2013 Temat prawie zmarł, zapomniałem kompletnie, ale lepiej późno niż wcale, Turoń, tym swoim obrazkiem dzisiaj przypomniałeś mi że ludzie domagali się wyróżnienia Twojej pracy, Proszę bardzo, gotowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Turoń wyróżnienie się kłania ^^ tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 (edytowany) Turoń wyrużnienie się kłania Czujesz ten błąd? Edytowano Wrzesień 6, 2013 przez Unbridle Flynn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Myślę, że znam bardziej odpowiedni dział dla tego tematu. Przenoszę, abyście mogli podziwiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts