Kruczek Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 WYSTAWA OBRAZÓW Z KONKURSU "TWOJA CADANCE"Mrs. Octavia Miejsce Drugie Cziczila TurońArctic Cat Anathiela Graphite Shine MIEJSCE TRZECIETriste Cordis THAT ORYGINALNOŚĆ !!!!! SymphonyLeah Tigresss http://www.sendspace.com/file/qhi9is Maisha Zappter blazd Piszcie, istnieje możliwość wyróżnienia jeszcze jednej lub dwóch osób, to od was zależy czy zostaną nagrodzeni. A tutaj zwycięska praca: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arashel Jajir Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Prace piękne, a dwie dodatkowe do wyróżnienia to moim zdaniem praca Turonia i GraphitShine. Za oryginalny styl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruczek Posted July 15, 2013 Author Share Posted July 15, 2013 Mój błąd, nie napisałem że trzy prace wyróżnione, Graphite już ma nagrodę, sorry, zaspany jestem bo od 4 rano dzisiaj "pracuję" i gram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arashel Jajir Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 W takim razie na wyróżnienie moim zdaniem zasługuje Turoń. Nie wiem czemu, ale ta praca ma w sobie coś przyciągającego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anathiela Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Ja się nie wypowiadam, już wcześniejszym poście była nie zła kłótnia o plagiat jednego z uczestników. Ale inne prace nie są takie złe i tu Turoń dla mnie jest poszkodowany. Kruczek lepiej uważaj na słowa naszych użytkowników, żebyś znowu nie zamykał tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruczek Posted July 15, 2013 Author Share Posted July 15, 2013 Ja się nie wypowiadam, już wcześniejszym poście była nie zła kłótnia o plagiat jednego z uczestników. Ale inne prace nie są takie złe i tu Turoń dla mnie jest poszkodowany. Kruczek lepiej uważaj na słowa naszych użytkowników, żebyś znowu nie zamykał tematu. Oj wyluzuj kochana, to się nie powtórzy ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruczek Posted August 10, 2013 Author Share Posted August 10, 2013 Temat prawie zmarł, zapomniałem kompletnie, ale lepiej późno niż wcale, Turoń, tym swoim obrazkiem dzisiaj przypomniałeś mi że ludzie domagali się wyróżnienia Twojej pracy, Proszę bardzo, gotowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Turoń wyróżnienie się kłania ^^ tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unbridle Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 (edited) Turoń wyrużnienie się kłania Czujesz ten błąd? Edited September 6, 2013 by Unbridle Flynn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cava Herondale Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Myślę, że znam bardziej odpowiedni dział dla tego tematu. Przenoszę, abyście mogli podziwiać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts