Zucharski Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Ja z kolegą, jak jesteśmy w formie, to jedziemy tam godzinkę. Dla nas przyjmijmy tak z półtorej (mówię o Olsztynie). O 10:00 wypadało by się już zebrać i pojechać. Do 16 nie wiem czy zdążyło by się na Złoty Potok i z powrotem. Zresztą, Złoty na początek jak ktoś nie jeździ to trochę za dużo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Dla mnie wciąż lepiej w jakimś lokalu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Bo lepiej jest siedzieć, niż się ruszać. Są ostatnie ciepłe chwile, warto to wykorzystać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 Jednak w niedzielę średnio będzie z tym czasem, a jeszcze ze zdrowiem mam problemy. Jedziecie czy nie? bo ja być może się załapie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 Ja przyjadę i będę czekał tak do 10:30. Jak nie będzie nikogo, to jadę sam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miczel Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 Wybaczcie, ale sprawy wyższej rangi nie pozwalają mi na obecność w niedzielę. Nagle zawaliło mi oba najbliższe weekendy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 Nie wiedzieć czemu,mam podobnie,pojechałbym,ale oczywiście mój rower nie spełnia wymogów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 Wycieczka i tak się odbędzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 26 w sobotę ma być jeszcze ładnie i cieplej niż wczoraj, będzie kto chętny? W Olsztynie cieplutko było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 noo w sobotę może dam rade Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miczel Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 Powiadomię Was jeśli znajdę czas. Mam nadzieję że mi się uda. Zacne zdjęcie tam wcześniej ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 To kto jedzie? Zebralibyśmy się 26 w sobotę o 10:00 przy tej ciuchci. Nie chce mi się samemu jeździć. Ma być 20 stopni ciepła! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 bym przyjechał, gdyby nie to, że mój rower odmówił posłuszeństwa i jest u mechanika od rowerów już trzeci dzień i nie wiem kiedy wróci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekzet123 Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Jak wstanę to pojadę ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miczel Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Powiadomię Was jutro, przepraszam że tak późna, ale dopiero wtedy będę wiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Jak nikt nie przyjedzie to nie dostaniecie już fotek z Olsztyna (Niedziela też się zapowiada ładnie w razie czego, ale wstępnie sobota) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 ja nie dam rady Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Częstochowski fandom umiera. Żeby do Katowic trzeba było jeździć na ponymeeta Idzie ktoś na świątecznego do Bytomia? I zmień ktoś kompetentny nazwę na "Meety w Częstochowie" czy jakoś, wtedy będzie estetycznie. Bardzo proszę ~Decaded Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 cholera, teraz mam strasznnie zawalony plan, wiec nawet na czestochowskie nie dam rady wpasc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 EmSki chyba ja pojadę,ale nie jestem jeszcze pewien,ale jakby można się zgadać :-) . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
... Napisano Grudzień 9, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2013 No rzeczywiście troszkę umiera... To może by tak coś zorganizować w takim razie? Ktoś chętny na jakiegoś małego meeta w bliskiej przyszłości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 U mnie zależy od daty. Np. w grudniu z weekendów to 15, 21 i 27 by mnie nie było. Kręglee... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Można zorganizować ostatniego w tym roku Meet'a w Częstochowie i tym razem w jakimś idealnym miejscu. na kebaby w przydrożnej budce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterq12 Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Ja się piszę na sobotę! Będę rozdawał żelki i rysunki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 (edytowany) Ta sobota? Może się wyrobię. Edytowano Grudzień 9, 2013 przez retrybucja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się