Black Hayate Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 2 starocie wygrzebane z szafki i ostatnio jak była koleżanka z córką była pełna kooperacja, tj. Hayate rysuje a marna koloruje Scooby musiał być dziwny xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Te Ziomki - Fred i Kudłaty (chyba) wyszli fajnie No i pierwsza praca jest najlepsza xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 Stachul tak jak chciał xD i to nie clop ale soon... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Nie wiem czemu, ale to jest niesamowicie zabawne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Fajnie ci wychodzą rysunki i wiem co czujesz. Też cierpię, bo nie działa mi skaner, ale od czego jest Gimp. Ten ostatni kucyk, którego narysowałaś to Rarity czy Sweetie Belle? Bo jakoś nie mogę zgadnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 ummm tamta w skarpetkach to Twi xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 To jest takie fajne, że aż fajne! xD No... no nie mogę nic powiedzieć... tak mnie to rozbawiło, że... no słów brakuje! Zaraz się uduszę ze śmiechu! Brawo Hayate - zrobiłaś mi dzień! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Twilight? Ano tak, jestem ślepa i CM nie widziałam. Wybacz za pomyłkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Świetny rysunek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 loozik xD mrah tyle artów do rysowania a jedna Hayate to je Tric jako kocur Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 rysunki są awesome do potęgi 10000 ziom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 dzięki zią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2012/355/a/7/tric_is_a_cat__by_theblackhayate-d5op6qt.jpg to je Tric jako kocur Mój nowy avek <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 Warmen jako kucyk xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Jaki z niego spokojny i miły kucyk. Na pewno w wolnych chwilach pomaga w przedszkolu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Bardzo mi się podoba, mimo kilku nieścisłości xD Lepiej nie może być ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Świetne prace, robią wrażenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 Bardzo mi się podoba, mimo kilku nieścisłości xD Lepiej nie może być ^^ zetnij włosy trochę, podgól brodę i VOILA! XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 zetnij włosy trochę, podgól brodę i VOILA! XD Proszę Cię. Nigdy tego nie zrobię ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 Proszę Cię. Nigdy tego nie zrobię ;_; marudzisz jakby ktoś chciał jakiegoś arta albo cuś to piszcie mi PW polecam się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Warmi po prostu mistrzowski Normalnie identyczni ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Grudzień 22, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2012 coby nie było to Sweetie Belle narysowana ze specjalnym dedykiem dla Ślimaczka, rzecz jasna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Fajowa :3 Narysowałabyś Applejack WetMane ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Ta Sweetie jest śliczna Ale trochę szkoda,że ostatnio tak mało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Grudzień 22, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2012 Fajowa :3 Narysowałabyś Applejack WetMane ? czemu by nie Ta Sweetie jest śliczna Ale trochę szkoda,że ostatnio tak mało Trixie niedługo pojawi się ponownie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts