fryta855 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Mogę prosić o Pinkamenę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Jakbys mogla, to sprobuj po pinkamenie mnie sponyfikowac Powodzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Mogę prosić o Pinkamenę? pewnie Jakbys mogla, to sprobuj po pinkamenie mnie sponyfikowac Powodzenia podeślij mi swoje foto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 voila, Pinkamena Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 wow :O Nie płakusiaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 w teorii przyjmuję zamówienia na art xD jakby co, no nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 narysuj mnie (ponifikacja) foto: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 narysuj mnie foto: http://i2.pinger.pl/pgr248/1999bd040019f27150c79004/ZDJCIE~2.JPG umm jako kuca? a może jakieś konkretniejsze zdjęcie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 hayatus a zrobisz mi Derpy? Taką słodką lub śmiejącą się? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Co konkretniejsze? Nie rozumiesz? Rzucono Ci wyzwanie!! Przy Pinkamenie szyja trochę przydługa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Jeśli już mogę, to Rainbow Dash skucykuj po Pinkanemie. Proszę.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2013/005/f/b/pinkamena_by_theblackhayate-d5qi2np.jpg voila, Pinkamena To jest zajedwabiste! W cytatach należy pozbywać się obrazków, usuwając z nich ~Discors Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Miałem rysunek z Pinkameną skomentować na sb, ale że tam się mi nie chciało, to zrobię to w tym uroczym temacie... więc rysunek jest świetny pod względem technicznym (chociaż cieniowania mogło być więcej, tego nigdy za wiele), ale z drugiej strony mało w tym fantazji... praktycznie nie różni się od pierwowzoru niczym, a szkoda I aż prosi się o pokolorowanie, uwielbiam kolorować ołówkowe rysunki w gimpie, niemal potrafię to robić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Piękny rysunek, ale zgadzam się z przedmówcą, to jest zbyt... skopiowane, więcej własnego stylu proszę. Ciekawe własnie jak będzie wyglądał w kolorze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 hayatus a zrobisz mi Derpy? Taką słodką lub śmiejącą się? :3 mhm, narysuję coś tam xD Dashie też zrobię a co do Pinkacza... to ja się na nią tylko gapiłam bo jakoś Pinkacz to nie mój kuc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Hayate, narysuj jakiegoś spokojnego, uśmiechnięte kuca dla braciszka, jednorożca... z świeczką jako CM Jak chcesz, możesz wymyślić coś "extra" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 obiecane prace też zrobię! kiedyś... xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Cóż.. Ogólnie bardzo fajna praca, ale najbardziej podoba mi się ta obwódka dookoła pergaminu na którym jest napis, nie wiem dlaczego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 bo to magia Rarci i Twi? XD [align=center] obiecana Derpy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Fajne, zez jest odpowiedni. Tylko moim zdaniem te wisienki powinny być trochę większe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 to cukrowe wisienki! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 to cukrowe wisienki! xD Wybacz, mój błąd - Nie dostrzegłem tego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 kuc rysowany w paint'cie za pomocą myszki xD inspirujący live u Naruciaka zaowocował tym xD nie bijcie mnie za krzywdę na tym kucu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 RRRRAAAAAIIIIINNNNBBBOOOOOOWWWWW DDDAAASHHH.!!!!!!! Zdecydowanie, za długą ma grzywę na głowie. Po za tym postura jest wykonana dobrze. Chciałabym zobaczyć to w kolorze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Ta grzywa ma taka być bo jest rozwiana i takie tam xD Nie jestem pewna czy paint wytrzyma takie zabiegi xD plus takie malowanie myszką jest strasznie pracochłonne a ja należę do ludzi leniwych... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts