Turoń Napisano Luty 23, 2014 Autor Share Napisano Luty 23, 2014 Mi non stop się gafa przytrafia np w pracy,gdzie ciągle mylę swoją płeć xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 Ostatnio w PSN (sklep wbudowany w konsolę Playstation) pojawiła się jakaś gierka. Co w tym śmiesznego? Ja padłem 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Ostatnio w PSN (sklep wbudowany w konsolę Playstation) pojawiła się jakaś gierka. Co w tym śmiesznego? Ja padłem Oppa Google tłumacz style! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Ostatnio w PSN (sklep wbudowany w konsolę Playstation) pojawiła się jakaś gierka. Co w tym śmiesznego? Ja padłem Wpadka z tłumaczeniem na polskim PS Store to małe piwo w porównaniu z grą w której możemy "dławić się". 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Nie ma to jak się dławić klawiszem W. Moja reakcja-https://www.youtube.com/watch?v=9zSHz7Thvbc Ciekawe kto w ogóle im to tłumaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 To raczej żałosne niż śmieszne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 (edytowany) Tłumaczenia... Macie cały artykuł: http://zagraceni.pl/polonizacja-mw2-podwojna-porazka @edit Znowu genialne tłumaczenie: Edytowano Wrzesień 29, 2014 przez sloyth 06.0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sofi Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 (edytowany) Ostatnio poszłam z moją mamą i psem na spacer do lasu. Ponieważ mama zbiera pieniądze na kijki do nordic walkingu, to na zastępstwo wzięła sobie dwa grube kije z lasu I gdy szłyśmy taką dużą leśną ścieżką, gdzie czasem przejeżdżają auta, pewien facet jechał samochodem, ale zatrzymał się przy nas, otworzył szybę i zapytał moją mamę: - Gdzie pani niesie te kije? Edytowano Październik 11, 2014 przez Księżniczka Luna 12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Marzec 9, 2015 Share Napisano Marzec 9, 2015 Troszkę tego się nazbierało: Koniec pierwszego semestru, do polonistki podchodzi uczeń i pyta: - Co mam zrobić, by nie mieć jedynki na koniec? Na co mu nauczycielka odpowiada: - Teraz to już tylko szpagat. *** Okres świąteczny, gdzieś ok. 6 grudnia. Nauczycielka, z mojej szkoły, z mężem i sześcioletnim synem jest w sklepie. Syn spotkał chodzącego tam Mikołaja i spytał się dziecka: - Ty pewnie szukasz działu z zabawkami. Chłopak odpowiada: - Nie, szukam z mamą i tatą wódki. *** Kolega zdawał na prawo jazdy. Egzaminator poprosił go o zaparkowanie samochodu między dwa inne. Jako, że było mało miejsca egzaminator (a był gruby) pyta: -Czy my wyjdziemy? Kolega uchyla drzwi, tak by nie zarysować innych aut, wychodzi i mówi: - Ja wyjdę - A ja? - Pyta egzaminator Kolega patrzy do środka i mu odpowiada: - No pan raczej nie wyjdziesz 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 To ja odkopię trochę ten temat i zamieszczę zdjęcie jednej z bardziej spektakularnych skuch firmy Gaijin w grze War Thunder. Otóż po pewnym patchu wszelkie próby wejścia do gry do gry i wystartowania z lotniska kończyły się mniej więcej w ten sposób: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MGR Dash Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 Wczoraj z bardzo rana jechałem pociągiem do Warszawy. Przejeżdżając obok Stadionu Narodowego słyszę dziecięcy głos. Mamo kiedy dojedziemy do Warszawy Śród ziemie? Zawsze myślałem że to Warszawa Śródmieście... ale w sumie Mordor też jest w Warszawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Marzec 22, 2017 Share Napisano Marzec 22, 2017 Wczoraj na dniu sztuki mój kolega, Kuba śpiewał. Koledzy chcieli zrobić mu niespodzianke i wydrukowali kilkadziesiąt kartek aby cała klasa mogła go dopingować. Nikt nie zauważył tego rażącego błędu, dlatego dostaliśmy kartki z napisem: Kuba, pokaż na Cię stać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się