Turoń 125 Report post Posted February 23, 2014 Mi non stop się gafa przytrafia np w pracy,gdzie ciągle mylę swoją płeć xD Share this post Link to post Share on other sites
Cipher 618 3,896 Report post Posted March 15, 2014 Ostatnio w PSN (sklep wbudowany w konsolę Playstation) pojawiła się jakaś gierka. Co w tym śmiesznego? Ja padłem 3 Share this post Link to post Share on other sites
Raxoanox 25 Report post Posted March 18, 2014 Ostatnio w PSN (sklep wbudowany w konsolę Playstation) pojawiła się jakaś gierka. Co w tym śmiesznego? Ja padłem Oppa Google tłumacz style! Share this post Link to post Share on other sites
Kacpi 199 Report post Posted March 18, 2014 Ostatnio w PSN (sklep wbudowany w konsolę Playstation) pojawiła się jakaś gierka. Co w tym śmiesznego? Ja padłem Wpadka z tłumaczeniem na polskim PS Store to małe piwo w porównaniu z grą w której możemy "dławić się". 2 Share this post Link to post Share on other sites
Raxoanox 25 Report post Posted March 18, 2014 Nie ma to jak się dławić klawiszem W. Moja reakcja-https://www.youtube.com/watch?v=9zSHz7Thvbc Ciekawe kto w ogóle im to tłumaczy. Share this post Link to post Share on other sites
Cipher 618 3,896 Report post Posted September 20, 2014 To raczej żałosne niż śmieszne... Share this post Link to post Share on other sites
sloyth 06.0 31 Report post Posted September 20, 2014 (edited) Tłumaczenia... Macie cały artykuł: http://zagraceni.pl/polonizacja-mw2-podwojna-porazka @edit Znowu genialne tłumaczenie: Edited September 29, 2014 by sloyth 06.0 Share this post Link to post Share on other sites
Sofi 11 Report post Posted October 11, 2014 (edited) Ostatnio poszłam z moją mamą i psem na spacer do lasu. Ponieważ mama zbiera pieniądze na kijki do nordic walkingu, to na zastępstwo wzięła sobie dwa grube kije z lasu I gdy szłyśmy taką dużą leśną ścieżką, gdzie czasem przejeżdżają auta, pewien facet jechał samochodem, ale zatrzymał się przy nas, otworzył szybę i zapytał moją mamę: - Gdzie pani niesie te kije? Edited October 11, 2014 by Księżniczka Luna 12 Share this post Link to post Share on other sites
Kacpi 199 Report post Posted March 9, 2015 Troszkę tego się nazbierało: Koniec pierwszego semestru, do polonistki podchodzi uczeń i pyta: - Co mam zrobić, by nie mieć jedynki na koniec? Na co mu nauczycielka odpowiada: - Teraz to już tylko szpagat. *** Okres świąteczny, gdzieś ok. 6 grudnia. Nauczycielka, z mojej szkoły, z mężem i sześcioletnim synem jest w sklepie. Syn spotkał chodzącego tam Mikołaja i spytał się dziecka: - Ty pewnie szukasz działu z zabawkami. Chłopak odpowiada: - Nie, szukam z mamą i tatą wódki. *** Kolega zdawał na prawo jazdy. Egzaminator poprosił go o zaparkowanie samochodu między dwa inne. Jako, że było mało miejsca egzaminator (a był gruby) pyta: -Czy my wyjdziemy? Kolega uchyla drzwi, tak by nie zarysować innych aut, wychodzi i mówi: - Ja wyjdę - A ja? - Pyta egzaminator Kolega patrzy do środka i mu odpowiada: - No pan raczej nie wyjdziesz 2 Share this post Link to post Share on other sites
Skoniu 196 Report post Posted November 28, 2016 To ja odkopię trochę ten temat i zamieszczę zdjęcie jednej z bardziej spektakularnych skuch firmy Gaijin w grze War Thunder. Otóż po pewnym patchu wszelkie próby wejścia do gry do gry i wystartowania z lotniska kończyły się mniej więcej w ten sposób: Share this post Link to post Share on other sites
MGR Dash 82 Report post Posted February 20, 2017 Wczoraj z bardzo rana jechałem pociągiem do Warszawy. Przejeżdżając obok Stadionu Narodowego słyszę dziecięcy głos. Mamo kiedy dojedziemy do Warszawy Śród ziemie? Zawsze myślałem że to Warszawa Śródmieście... ale w sumie Mordor też jest w Warszawie. Share this post Link to post Share on other sites
Poszukiwacz15 190 Report post Posted March 22, 2017 Wczoraj na dniu sztuki mój kolega, Kuba śpiewał. Koledzy chcieli zrobić mu niespodzianke i wydrukowali kilkadziesiąt kartek aby cała klasa mogła go dopingować. Nikt nie zauważył tego rażącego błędu, dlatego dostaliśmy kartki z napisem: Kuba, pokaż na Cię stać! Share this post Link to post Share on other sites