osa21c Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 (edytowany) Witajcie. Część osób pozna mnie od razu po nicku, inni będą przecierać oczy, a i tak nie zrozumieją. Wiodę 2 odrębne życia: - W 1 życiu znany jestem jako Mateusz, mam 14 lat, uczę się w gimbazie i jeżdżę na mojej Ince Street. - Moje 2 życie jest ciekawsze. Jestem dość dobrze znany w polskiej scenie battlefielda 3 jako pułkownik osa21c, dowódca i strateg drużynowy plutonu Pro Russian Bears, wielokrotnie odznaczony za służby w boju, obecnie zajmujący się pomaganiem rekrutom na ich nowej ścieżce. To tyle o mnie. Wszystko powyżej jest w 100% prawdziwe, zresztą jak się ktoś uprze, to mój nick znajdzie na battlelogu;) Czuwający nad wami osa21c (Skąd się wziął mój awatar z bf3?:O) Edytowano Lipiec 30, 2013 przez osa21c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 No cześć :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Witam na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 Ktoś z battlefielda 3 zaszczyci mnie swą obecnością? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Nie znam Cie, Witaj 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Witam przesławnego wojennika w naszych skromnych, forumowych progach! Siądź pod naszym liściem, a odpocznij sobie, zaś pachołek jakowyś rychło muffin przyniesie. Racz rzec nam, mocium panie, jakżeś o kucach się dowiedział? Jakiż jest twój ulubiony kuc? I czy malujesz, muzykę komponujesz bądź też księgi jakoweś spisujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 (edytowany) Jestem serwisantem - amatorem, naprawiam sprzęt, wgrywam soft, na razie dla rodziny i znajomych, ale może w przyszłości pójdę dalej. Uznacie mnie za spamera zapewne, ale bardzo proszę - jeśli jest tu ktoś, kto ma konto na battlelog, niech napisze tu swój nick. http://tiny.pl/hvbtf oceniajcie:) Edytowano Lipiec 30, 2013 przez osa21c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Witam może zagramy kiedyś w BF 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 Podaj tylko nick, a oszczędzę cię przy bliższym spotkaniu:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Pochwalony! Niec nie rozumiem z Twojego 2giego życia xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 - Moje 2 życie jest ciekawsze. Jestem dość dobrze znany w polskiej scenie battlefielda 3 jako pułkownik osa21c, dowódca i strateg drużynowy plutonu Pro Russian Bears, wielokrotnie odznaczony za służby w boju, obecnie zajmujący się pomaganiem rekrutom na ich nowej ścieżce. To tyle o mnie. Wszystko powyżej jest w 100% prawdziwe, zresztą jak się ktoś uprze, to mój nick znajdzie na battlelogu;) Czuwający nad wami osa21c (Skąd się wziął mój awatar z bf3?:O) mówi o bf3 a avek to z mw3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Lipiec 31, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) Wątpisz? 1vs1 na tdm na mapie Kanały dla sprawdzenia sił? A avek to dlatego, że i w cody się pogrywało. Edytowano Lipiec 31, 2013 przez osa21c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Witam na forum i życzę dobrej zabawy tutaj. A w coś jeszcze prócz CoD'a i BF3 grasz? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Oj dużo tego jest: Swat 4(z dodatkiem), Minecraft, Baldur's Gate (all), Team Fortress 2, Wiedźmin (all), Cs 1.6, Need for Speed World i wieeeeeeeeele innych:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pozaj Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Witaj! Fajnie Cię u nas widzieć w społeczności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colorful Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Witaj towarzyszu . 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się