FaithFire Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Od jakiegoś czasu mam problem z wejściem na SB, podczas próby mam tylko napis "Trwa ładowanie shoutboxa". Sprawdzałem na 2 kompach, na obu spłonęły ciasteczka ale nic to nie pomogło. Z góry dzięki za pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Po wyczyszczeniu ciasteczek zamknij kartę z forum i przeglądarkę. Ciasteczka odnawiają się na podstawie sesji, a ta wygasa właśnie po zamknięciu przeglądarki(i karty, dla pewności) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 Zrobiłem wedle instrukcji jednak to nie pomogło dalej mam ten sam napis i dalej proszę o pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Wyloguj się, wyczyść cookies i dopiero wtedy zaloguj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 10, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2013 Może się zdziwisz ale dalej nie działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 17, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2013 Nie wiem co zrobiłem z przeglądarką ale SB już działa dzięki za pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Dołączam się, skorzystałem z rad udzielonych wcześniej. Mimo tego shoutbox wciąż odmawia współpracy. Tak z ciekawości, czy to, że siedzę przy komputerze publicznym ma wpływ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Nie powinno mieć, ale pamietaj, że przeglądarka musi być w miarę aktualna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Niestety, po zaktualizowaniu przeglądarki (Google Chrome, wersja 29.0.1547.57 m) oraz ponownym wyczyszczeniu ciasteczek, ponownym uruchomieniu przeglądarki (przy aktualizacji) nic się nie zmieniło. Jeżeli problem jest czasowo nierozwiązywalny, nie będę więcej zawracał głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Mam ten sam problem. Sprawdzony na różnych przeglądarkach i nic. ciągle tylko się ładuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Ja jakoś wchodze i SB mi się po jakims czasie zwiesza lub rozłacza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts