asie Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Dzięki staraniom Administracji Serwera od dziś możemy Wam udostępnić nową metodę instalacji paczki: AsieLauncher! Procedura instalacji jest nieporównywalnie prosta: pobierz, uruchom, wpisz login, kliknij "Launch/Update" i licz na to, że nie wywali Minecraft. POBIERZ (0.2.3, Windows) POBIERZ (0.2.3, Linux/Mac) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 To serwer stoi już na 1.6.2 ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 To serwer stoi już na 1.6.2 ? Nie. Chcemy po prostu duzo czesciej zmieniac mody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 hmm, skoro jest launcher to pogram, bo tak jakoś zbyt leniwy byłem żeby wgrywać wszystko ręcznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Wow, fajnie zadziałało, jak mine zarejestrujecie to chętnie pogram. (Mail z skinem wysłany, czekam na odpowiedź.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Link do wersji na linuksa/maca nie działa... ( co prawda wystarczy ten twój .exe do .jar przepakować i bez zarzutu działa, ale jak już umieszczasz linka to powinien tam być plik) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 Link do wersji na linuksa/maca nie działa... ( co prawda wystarczy ten twój .exe do .jar przepakować i bez zarzutu działa, ale jak już umieszczasz linka to powinien tam być plik) Jak dla mnie to tam jest plik O_o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 Wydano nowa wersje launchera: AsieLauncher 0.2.2! NAPRAWIA PROBLEMY Z LAGAMI! ZMIANY: - Naprawiono problem z lagami (w razie dalszych problemow, w Options mozna zmienic ilosc przydzielonego RAMu) - Opcja zmiany ilosci RAMu - Doinstalowywanie modyfikacji (obecnie NEI) - Praca nad obsluga ekranow Hi-DPI/"retina" (bo tak ) - Od tej pory launcher bedzie informowac, jesli wyjdzie jego nowa wersja. - [0.2.1] Naprawiono ladowanie MC pod Windowsem. - [0.2.2] Serio. Tym razem dziala. Wierzcie nam. (I nawet nie muli!) EDIT: DO UZYTKOWNIKOW WINDOWSA - POBIERZCIE WERSJE 0.2.2! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Jak dla mnie to tam jest plik O_o mnie przekierowuje na pustą stronę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 AsieLauncher 0.2.3 - Naprawiono blad z uruchamianiem launchera na Linuxie w niektorych przypadkach (z konsoli). - Naprawiono blad dot. konfiguracji. Aktualizacja jest wymagana tylko do paczek opcjonalnych (np. NEI), aczkolwiek komunikat o koniecznosci aktualizacji bedzie wyswietlac sie za kazdym wlaczeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Gdy w grze wyłączę pony eye view i zrestartuje minecrafta tak jak piszą żeby to wyłączyć to wtedy po wejściu w minecrafta mine little pony się restartuję i nie mogę tego zmienić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 7, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2013 Gdy w grze wyłączę pony eye view i zrestartuje minecrafta tak jak piszą żeby to wyłączyć to wtedy po wejściu w minecrafta mine little pony się restartuję i nie mogę tego zmienić. To jest blad. Dziekuje za zgloszenie - bedzie on poprawiony wraz z launcherem w wersji 0.2.5, ktory wlasnie koncze. EDIT: NOWY LAUNCHER! Zmiany: + Dodanie listy zmian w paczce w menu Opcji. + Dodanie opcji "Tylko uruchom" przy przytrzymaniu klawisza CTRL. * Poprawa wygladu okna Opcji. * Naprawa bledu ze zbyt dlugimi argumentami Javy w menu opcji. (Wybaczcie, ze wersja podaje 0.2.5-dev, ale zapomnialem zmienic.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmierzch Iskierki Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 czy tylko mi się nie ładują tekstury ognia , lawy i wody? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 (edytowany) czy tylko mi się nie ładują tekstury ognia , lawy i wody? Zmień z fancy na fast i powinny się ładować. Edytowano Sierpień 7, 2013 przez Andrzej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Już sie nie moge doczekać zagrania ;333 jeszcze 4 dni i będę w domu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Szkoda, że nie ma ikonki Mi wszystko ładnie chodzi, nie zacina mi się i w ogóle fajne Tylko mam błąd [chyba] modyfikacji. Że jak nacisnę "ctrl" i najadę na kanapę z innego moda to mam crasha, a jak ta inne rzeczy i bloki to wszystko jest ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Launcher mi nie działa a działał, co mam zrobić ? Nic nie instalowałem od czasu grania na fluttercrafcie więc żaden program tego nie blokuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 (edytowany) Launcher mi nie działa a działał, co mam zrobić ? Nic nie instalowałem od czasu grania na fluttercrafcie więc żaden program tego nie blokuję. Mi tak samo. Może to ma związek z serwerem (który jest wyłączony) Edit: Tzn działa, ale nic się nie pojawia. Mogę to zamknąć tylko w menadżerze zadań. Edytowano Sierpień 11, 2013 przez Crazy Dream Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Siekierka, mógłbyś w nowej wersji launchera umożliwić działanie, jeśli jest się offline? Wystarczyłoby obsługę jednego exceptiona dodać chyba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Witam wszystkich! Przychodzę dziś z jedną zagwozdką i jedną propozycją. 1. Launcher odmawia mi współpracy... Uruchamiam go, a nawet żaden dodatkowy proces mi się nie włącza. Żadnego wyskakującego okienka, nic. Po prostu nie wiem, co idzie nie tak 2. Ktoś tu gdzieś narzekał na brak ikonki launchera. Poszukałem trochę i TU (twórcy launchera)możecie pobrać całkiem ładne kucykowe ikonki Pozdrawiam, Minor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 1. Launcher odmawia mi współpracy... Uruchamiam go, a nawet żaden dodatkowy proces mi się nie włącza. Żadnego wyskakującego okienka, nic. Po prostu nie wiem, co idzie nie tak Launcher się wywala bo nie może połączyć się z serwerem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 (edytowany) 1. Launcher odmawia mi współpracy... Uruchamiam go, a nawet żaden dodatkowy proces mi się nie włącza. Żadnego wyskakującego okienka, nic. Po prostu nie wiem, co idzie nie tak Mam tak samo. Myślę że to przez chwilowy crash [?] serwera. Edit: Zostałam wyprzedzona 2. Ktoś tu gdzieś narzekał na brak ikonki launchera. Poszukałem trochę i TU (twórcy launchera)możecie pobrać całkiem ładne kucykowe ikonki Ale ja nie wiem jak je ustawić Edytowano Sierpień 11, 2013 przez Crazy Dream Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 1. Launcher odmawia mi współpracy... Uruchamiam go, a nawet żaden dodatkowy proces mi się nie włącza. Żadnego wyskakującego okienka, nic. Po prostu nie wiem, co idzie nie tak Też tak mam. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts