PlagueOverlord Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Mógłbyś zrobić jeszcze mojego OC jako podmieńca z czerwowymi oczami oraz jako człowieka jak w EG? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Sierpień 10, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2013 Z człowiekiem sytuacja wyglądałaby tak, że nie starałbym się kopiować kreski z EG. Po prostu taki design a'la Monster High mi się nie podoba. Prosty przykład tego jak zrobiłem anthro AJ po swojemu - W wersji full human bez niebieskiej skóry mógłbym go zrobić moim wypracowanym mangowym stylem "Masaki-ART" Musiałbyś mi sprecyzować czy ma być narysowany kreskę prostą = sympatyczną czy shounenową = epic. Z podmieńcem bym musiał chwilkę pokombinować więc na razie jego temat zostawię. Czeka mnie jeszcze dzisiaj OC swahili a potem jeszcze Vile Raven itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Ten pierwszy przykład bardziej pasuje do wizji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Sierpień 12, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2013 Zamówienie od Swahili zrealizowane: Azure Flame Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Ruhisu poprosił, Ruhisu dostaje. Są dwie opcje, między którymi się waham. Pierwsza to jeden z moich OC (obecnie na Deviancie mam dwa, musiałabym do końca przemyśleć, który), druga - moja ponysona, do której jednak nie mam ref-sheetu, a opis ustny to troszkę kiepskie rozwiązanie. Chwilowo jeszcze się nie zdecydowałam, popatrzę jeszcze i dam ci odpowiedź jutro pod wieczór, oki? Co do płatności - w drodze wyjątku (normalnie tego nie robię w ogóle) oferuję Art Trade. Ty robisz pracę dla mnie, ja ruszam tyłek i robię coś dla ciebie. Mój styl znasz choćby z Bronies Radosna Twórczość i mojego dA, gorzej byłoby z terminem (bo tu zdarzają mi się mocne obsuwy), ale postarałabym się streścić i zrobić to w miarę na czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Sierpień 15, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2013 Zamówienie dla Eternal 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 - To przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Super wykonanie, dziękuje bardzo oraz polecam wszystkim . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Chciałbym złożyć zamówienie na kolorowy rysunek mojego OC, bez tła. http://mlppolska.pl/watek/6712-smooth-sound/. Przyjmę wszelkie pytania odnośnie wykonania i innych tego typy rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Sierpień 16, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2013 Ok. Juz Ciebie wpisałem w bazie danych.. Potrzebowałbym tylko dokładniejszą wersję cutie marka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Sierpień 18, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2013 Kolejne zamówienie dla Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 Wybaczcie chwilową obsuwę w wykonywaniu zleceń ale naszło mnie na coroczne sklejanie modeli i aktualnie jestem w połowie jednego samolotu Obiecuję że niedługo wrócę do zleceń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Jak skończysz model to się pochwal , też kiedyś sklejałem . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Sierpień 21, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2013 Spoko Pokażę zdjęcie z dnia dzisiejszego. Zrobiłem już uzbrojenie Kalkomania Odrapałem miejscami z farby dla realizmu Zostaje jeszcze tylko podwozie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Ja lubię sklejać sobie okręty wojenne. mam an koncie kilka takich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Please, sklejanie samolotów i okrętów jest przereklamowane . Ja złożyłem to! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Chciałbym złożyć zamówienie na OC bez tła. Jak już skończysz pracę podaj ilość punktów DA, jaką mam zapłacić. OC w Pony Kreatorze: I Cute Mark: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Sierpień 22, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2013 OK Dopisuję do listy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Sierpień 24, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2013 Z uwagi ze jestem nad morzem, czasowo wstrzymuje wykonywanie zlecen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Wrzesień 7, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Uwaga! Ogłaszam, że jak tylko skończę wrześniowe praktyki, wracam do przyjmowania i realizacji zamówień! Tymczasem prezentuję efekt eksperymentowania nad cieniowaniem. Poniższy rysunek przedstawia formę w jakiej będę tworzyć kolejne rysunki, dlatego możecie spodziewać się drobnego, lecz satysfakcjonującego skoku jakościowego. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Chciałbym anulować swoje zamówienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chung Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 Tak z ciekawości. Czy dało by rade przerobić postać ludzką na kuca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 (edytowany) Chciałbym permanentnie zmienić moje zamówienie. Prosiłbym o zrobienie klaczy jednorożca obrązowej sierści i długiej (zasłaniającej jedno oko) grzywie z uczesania nieco podobnej do Fluttershy. Grzywa w kolorze rudym, a oczy czerwonym. Jej znaczkiem jest otwarta książka do której "wpływają" litery. Edytowano Kwiecień 17, 2014 przez Omega Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 W pierwszej kolejności jak skończę praktyki idą commishe płatne z MLPforums a potem te z MLPpolska. Wszystko mam w bazie danych więc o nikim nie zapomnę. Tymczasem przedstawiam małą próbkę obecnych możliwości. Wszystkie prace to część wykonanych dotąd zleceń: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts