AppleDash Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Rys. 1 Anatomia jest okay poza uchem ( za wysoko na głowie ). Cienie w niektórych miejscach mogłyby być jaśniejsze. Rys. 2 Tutaj anatomia lekko zawalona ( oczy są za małe, kopytka źle umieszczone na blacie ( w taki sposób byłoby to praktycznie nie możliwe ) ). Cienie mogłyby być trochę jaśniejsze. Rys. 3 Kopytka i uszy są źle ułożone. Cienie mogłyby być jaśniejsze. Ogólnie to podobają mi się postępy jakie robisz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 24, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2014 Za opinie szczerze dziękuję, każdy komentarz pomaga mi się rozwijać . A dziś prezentuję: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 W 1 rys. pyszczek i kopytka są zbyt chude, a w 3 nie potrzebnie dodałaś ramie, a po za tym co raz lepiej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 27, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2014 AppleDash dziękuję za opinię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 (edytowany) Jest ładnie. Podobają mi się refleksy na grzywie, jednak mogłaś narysować tak aby było widać 2 tylną nogę. Także róg mógłby być bardziej szpiczasty, wygląda trochę jakby się ułamał. Prócz tych szczegółów wszystko jest ok. Rysuj dalej : ). Edytowano Styczeń 27, 2014 przez GoForGold 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 (edytowany) Hum, wypowiem się tylko na temat Krysi: generalnie rysunek bardzo ładny. Pyszczek mi się jakoś najbardziej podoba. Mam tylko dwie uwagi dotyczące kopytek: Przednie kopytka nie zginają się w ten sposób (chyba, że jeden staw, łokciowy I guess, jest całkowicie wyprostowany). Schemat -> http://i.imgur.com/zWF8l.png Wygląda to tak, jakby nie było jednego tylnego kopytka. Poza tym drobna prośba: wstawiaj prace w spoilery, ułatwia to ładowanie :c Edytowano Styczeń 27, 2014 przez Spring Apricot 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 27, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2014 Zgina się jej tak jak noga blind baga Celestii. Staw łokciowy ma wyprostowany całkowicie, owszem. A za opinie szczerze dziękuję, każda krytyka mnie cieszy . Może do końca roku się jeszcze rysować nauczę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 28, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2014 Wstawiam ponyfikację znajomego z innego forum: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 31, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2014 Dziękuję wszystkim za opinię, a dziś: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 (edytowany) Ile komentarzy- hje, hje. No cóż: Edytowano Luty 8, 2014 przez Cahan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 (edytowany) Nie wiem czy to przypadek, ale wgrałaś 2 te same arty. Pierwszy rysunek jest ok, jednak podniósłbym trochę zad, teraz jest dość płaski. Also usta imho powinny być ciut niżej. Drugi rysunek jest lepszy pod względem anatomicznym, może troszkę zbyt chude nogi, jednak wydaje mi się że to po prostu Twój styl. Edit. Trzeci art zdecydowanie najbardziej mi się podoba. Świetne ogon i grzywa. Nie mam zastrzeżeń. Edytowano Luty 8, 2014 przez GoForGold 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Coraz lepiej Ci idzie i powoli wypracowujesz własny styl ;D. Nie mam żadnych zarzuceń wszystkie ryski mi się podobają, a najbardziej Chrysalis. Sorki, że tak długo nie dawałam komentarzy xD. Co powiesz na AT? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 Dziękuję wam bardzo za opinię . Niestety nie wiem co to AT... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Dziękuję wam bardzo za opinię . Niestety nie wiem co to AT... Art Trade. Wymiana: obrazek za obrazek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 Bardzo chętnie. Chciałabyś coś konkretnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Jakbyś mogła moją OC'kę to byłoby miło... http://dashiepl.deviantart.com/art/Flying-Chocolate-432487378 A co dla Ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Śliczne rysunki pozazdrościć talentu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 Dark Mane'a- czarny ogier alikorna, o czarnej grzywie, złotopomarańczowych oczach i z płonącym mieczem jako CM [który zdobył, ponieważ był takim idiotą, że udało mu się spalić swój pierwszy, stalowy miecz w ognisku], jeśli można . Dziękuję RainChaser, wiedz jednak, że talentu nie mam. Rysowanie to jedynie kwestia wyćwiczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 14, 2014 Autor Share Napisano Luty 14, 2014 Kolejna porcja, edycja walentynkowa + DS. OC Apple Dash już wkrótce też będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 Pierwszy rysunek z tych najnowszych podoba mi się najbardziej. W ogóle fajnie kolorujesz, proporcje też są ok. Tylko jeszcze jakbyś skanowała rysunki, byłoby super. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 19, 2014 Autor Share Napisano Luty 19, 2014 Dziękuję za opinię Skanowałabym, ale niestety nie mam dostępu do skanera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 25, 2014 Autor Share Napisano Luty 25, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Luty 28, 2014 Share Napisano Luty 28, 2014 zbyt hmmm "patykowate" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 5, 2014 Autor Share Napisano Marzec 5, 2014 W jakim sensie patykowane? Jeśli za kanciaste, to owszem, to mój błąd. Jednak jeśli chodzi o długość, to specjalnie robię długie i cienkie. O OCku AppleDash pamiętam, a tymczasem: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 8, 2014 Autor Share Napisano Marzec 8, 2014 Kolejna paczka bazgrołków, w tym obiecana OCka AppleDash... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts