Cahan Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 A dziękuję 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Rysujesz to ołówkiem czy czarną kretką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Ołówkami. Głównie przedział 5-2 B. Szkic pierwotny robię F. Odkopałam je i zaczęłam używać [to moje pierwsze próby]. O wiele łatwiej się tym robi niż kredkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Czerwiec 6, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Ładny smok, chociaż przyczepiłabym się ciała. Wydaje mi się zbyt wielkie w stosunku do głowy, szyi i ogona. Fajne cieniowanie ogółem, ja nie mam cierpliwości do takich ołówkowych rysunków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Czerwiec 6, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2014 A dziękuję Ciało- zazwyczaj robię bardziej wężowate smoki, ale tym razem narysowałam takiego, który się trochę spasł [to jest Spike]. Ale wydaje mi się, że jednak trzeba było go zrobić smuklejszym. Te ołówkowe arty szybko powstają. Robiłam go w jakąś godzinę. Resztę o wiele szybciej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Używam Herlitzów. Tych starych, co mi zostały jeszcze z czasów dzieciństwa. Ale nie jestem z nich w pełni zadowolona [kredki super, ale bardzo mała paleta barw] i myślę o czymś lepszym. A ten temat jest już nieco nieaktualny, w "Ołówek, kredka, pastel" mam nowy. Bo poziom się zmienił bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlet Shadow Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Nie wiem czemu ale te konie z 8 nogami mnie przerażają i to dosyć bardzo . . . ciekawe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts