KochamChemie Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) Kilka uwag. Uwaga z racji tego, że dostałem tylko 9 prac liczbę wyróżnień muszę zmniejszyć do trzech. Co jest i tak dużo jak na konkurs. Widzę, że największe problemy sprawił czas, tudzież brak środków do zdigitalizowania prac. Wybaczcie, konkurs nie do końca wypalił. Człowiek uczy się na błędach, w przyszłości dam wam więcej czasu. Jest to już drugi konkurs działowy. Na trzeci będziecie musieli trochę poczekać, gdyż nie koniecznie będzie on plastyczny Wracając do tematu Wyniki konkursu! Przeglądając wasze prace miałem pewien dylemat... wszystkie były urocze, a ja musiałem wybrać tylko 3 spośród nich w celu ich wyróżnienia. Jednakże jak mówi pewno zmodyfikowane na potrzeby tego konkursu przysłowie, "Zwycięzców jest tylko trzech". Oto są prace który zostały wyróżnione. 1. Praca Zapptera, przedstawiająca w dosyć komiczny i pomysłowy sposób Fluttershy spędzającą wakacje nad morzem. Nie wiedziałem, że Fluttershy pije Lecha 2.Praca VileRaven. Fluttershy na tle zachodzącego słońca na plaży. Po prostu pięknie wykonana praca. 3.Praca Turonia, ta Fluttershy jest po prostu przesłodka. Zapraszam do komentowania prac ^^ Edytowano Sierpień 10, 2013 przez KochamChemie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Zappter, gratuluję, praca na żywo wygląda jeszcze lepiej.. Gratuluję wszystkim pracom nadesłanym. Piękne są te trzy, zobaczymy resztę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) Yay! Podpisując się pod powyższym postem, interesuje się czy będzie można zobaczyć resztę prac^^ Widzę na horyzoncie Johnnego Bravo z Molestią! uwielbiam gościa :> Lubie takie wielopostaciowe prace na które można patrzeć i odnajdywać ciągle coś nowego^^ Praca VileRaven, mimo że wielu postaci nie ma to jest przepiękna!, To szczegółowo wykonane tło i atmosfera tam panująca..to po prostu trzeba umieć wyrazić,co jest nie małym wyczynem. Ja nigdy nie mam tyle cierpliwości by zrobić tak piękne tło, chylę czoła! Edytowano Sierpień 10, 2013 przez Turoń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Sierpień 10, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) Wstawię resztę prac jutro, dzisiaj raczej mi się już nie uda. Wstawię je pod pierwszym postem. po prostu go edytuję. Edytowano Sierpień 10, 2013 przez KochamChemie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) To nie reakcja na inny award, tylko na to, że to w ogóle dostało się to do pierwszej trójki xD Edytowano Sierpień 11, 2013 przez Zappter Pomyłka, ups... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Gratuluję zwycięzcą Według mnie miejsca przydzielone fair,nie mogę się doczekać aby zobaczyć resztę prac. Ps. Turoń,tobie to się te awardy już nie mieszczą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) Gratuluję zwycięzcą Według mnie miejsca przydzielone fair,nie mogę się doczekać aby zobaczyć resztę prac. Ps. Turoń,tobie to się te awardy już nie mieszczą To paczaj to: LOL Edytowano Sierpień 10, 2013 przez Zappter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) To paczaj to:LOLVileRaven na owe medale zasłużyła w 100%^^ Edytowano Sierpień 10, 2013 przez Turoń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WarlockBrony Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 super prace ale jak dla mnie to powinno być w kolejności 2-3-1 ale sczegół każdy innaczej myśli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 super prace ale jak dla mnie to powinno być w kolejności 2-3-1 ale sczegół każdy innaczej myśli Pomyśl nad tym że praca Turonia jest wykonana formą tradycyjną,a nie na komputerze tak jak praca Raven,nie obrażam tu nikogo ani nie podważam czyjegoś zdania,bo tak jak napisałeś "każdy inaczej myśli",ale chciałam tylko to podkreślić Na pierwszej pracy dużo się dzieje - o to chodziło! 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Gratuluję zwycięzcom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkyFall Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 VileRaven. To photoshop!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Pięknie dziękuję :3 pozostałe 2 prace są piękne ! praca która jest na pierwszym miejscu jak najbardziej na to zasłużyła dużo się na niej dzieje. Jest dużo postaci i bardzo humorystycznie. Zaś praca Turonia jest tak pięknie wykonana ... Fluttershy wygląda tak uroczo VileRaven. To photoshop!? Praca ołówkowa pokolorowana i pocieniowana w gimpie :3 mam Ps'a ale nie umiem się na niego przerzucić.. Zbyt przywykłam do pana Gimpa ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czytoholiczka Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Gratuluję wszystkim zwycięzcom i uczestnikom ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Sierpień 11, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2013 (edytowany) Tak jak obiecałem. Pozostałe prace. (kolejność prawie przypadkowa) Praca Phinbelli Flynn Praca Anathieli Praca Yuny Praca Hidoi Praca Rainboww Dash Praca (niewiadomo czyja, wpiszę jak otrzymam maila ) Edytowano Sierpień 11, 2013 przez KochamChemie Ups. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Ostatnie dwie prace nie działają. Bardzo ładna praca, panno Flynn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Właśnie... moja nie działa *O*' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Inne są o wiele ładniejsze niż moja... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Piękniee *3* ja i tak się nom nie wykazałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Piękne te prace, acz dwie ostatnie coś u mnie nie działają (i z tego co widzę nie tylko u mnie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twilight Pie Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Pracę są śliczne, a szczególnie ta na pierwsze miejsce:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts