Rainbow_Draw Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 jeżeli chcesz coś zudować to możesz, ale musisz mieć swoje itemki Wiem wiem, tylko chodzi mi oto, że przed rozgrywką jak będziemy budować Ponyville (o ile będziemy go budować) to że wtedy będe mogła zbudować np Kącik Kostki cukry, biblioteke Twilicorna, Sweet Apple Acres, dom RD itp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ScarletShade Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Wiem wiem, tylko chodzi mi oto, że przed rozgrywką jak będziemy budować Ponyville (o ile będziemy go budować) to że wtedy będe mogła zbudować np Kącik Kostki cukry, biblioteke Twilicorna, Sweet Apple Acres, dom RD itp No to mówię możesz ale musisz mieć własne iteki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Wydaję mi się, że taki SCC to nasza Pinkie (O ILE BĘDZIE) sama by wolała zbudować. W zasadzie to myślę, że tak by było z większością postaci. Ale budowle już mniej "mieszkalne" to jak najbardziej myślę, że mogłabyś zbudować. Po wcześniejszej konsultacji oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Draw Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 To może miasto np sklepy i inne budynki bysmy pobudowali z creative zeby sie nie cackać ze zbieraniem itemow bo tak to budowa miasta by nam cale wieki zajela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Wątpię, żeby ktokolwiek się zgodził na budowanie z trybem creative na głównej mapie. Od tego byłaby właśnie mapa creative. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Podobno ma dzisiaj być ON Poczekamy zobaczymy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Ktoś wie czy w paczne będzie RedLogic? Jak tak, to trzeba popracować nad mechanizmami PS: To będzie moja pierwsza edycja na tym serwerze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 13, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2013 Ktoś wie czy w paczne będzie RedLogic? Jak tak, to trzeba popracować nad mechanizmami PS: To będzie moja pierwsza edycja na tym serwerze. Tak, oczywiscie. BTW: Wstepnie przewiduje otwarcie na godzine 14:00, ale nic nie obiecuje bo wiem jak to jest u nas z godzinami... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 To biorę się za mechanizm chowanych stolików w restauracji, na serwerze wyjaśnie na czym polega, dla chętnych oczywiście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snopcio Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Trzeba od początku ?? Nie gram czego :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 czego :( Ale już potem napisałem że gram Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snopcio Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 kiedy bedzie gotowy ????????????? nudzi mi sie macie kase i go szybko zrubcie Ale już potem napisałem że gram aaaaaaaaaa to fajnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 13, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2013 kiedy bedzie gotowy ????????????? nudzi mi sie macie kase i go szybko zrubcie Popraw gramatyke. Jak serio masz kase, wyslij na PayPal: [email protected]. Bedzie gotowy, jak bedzie. Od trzech godzin szukam miejsca na spawn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 (edytowany) Ja tam cierpliwie czekam od wczoraj. Super, jeśli uruchomiony będzie już dziś. W czwartek wyjeżdżam, chciałbym trochę jeszcze pograć Serwer chyba w końcu będzie przywrócony do porządku, również z tymi modami. Edytowano Sierpień 13, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmierzch Iskierki Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Na jakiej wersji będzie postawiony serwer ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 (edytowany) Na jakiej wersji będzie postawiony serwer ? 1.5.2 [tak myślę ] Edytowano Sierpień 13, 2013 przez Crazy Dream Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 13, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2013 Mamy wreszcie ratusz! Wiec jednak dzis bedzie start. Blizej wieczora jednak - szukanie miejsca sie przedluzylo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Mamy wreszcie ratusz! Wiec jednak dzis bedzie start. Blizej wieczora jednak - szukanie miejsca sie przedluzylo. Yay nareszcie! zdążyłam zrobić chyba 3 projekty domków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Draw Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 (edytowany) Yay! finally serwer ruszy. apodacie konkretna godzine startu serwera? tylko zeby nie bylo jak wczoraj bo jutro o 4 rano wyjezdzam i chcialabym sobie jescze pograc jJezeli byście chcieli, zebym pomogła coś wam budowac lub doradzić to proszę bardzo. Zawsze jestem zwarta i gotowa na poprawki i tworzenie gdybyście potrzebowali. Edytowano Sierpień 13, 2013 przez Rainbow_Draw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 13, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2013 Yay! finally serwer ruszy. apodacie konkretna godzine startu serwera? tylko zeby nie bylo jak wczoraj bo jutro o 4 rano wyjezdzam i chcialabym sobie jescze pograc Jak wczoraj nie bedzie... umm... Mamy juz wszystko gotowe (ratusz, mapa surowcowa, mapa creative, testy), zostaly glownie poprawki. Sadze, ze do 17:30 uda sie ruszyc (+/- godzina). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Jak wczoraj nie bedzie... umm... Mamy juz wszystko gotowe (ratusz, mapa surowcowa, mapa creative, testy), zostaly glownie poprawki. Sadze, ze do 17:30 uda sie ruszyc (+/- godzina). Yes! serwer bedzie dzis yay! Nie moge się doczekać jak wybuduje mój dom Mam 1 pytanie bedzie trzeba zgrac jakas nowa paczke na serwer czy bedzie ta stara co byla przedtem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 No to czekamy na 17:30 ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Ja mogę z chęcia zająć się stroną mechanizmów z redstona w budowlach, jak do tej pory tylko on mnie trzymał przy minecrafcie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Mamy juz wszystko gotowe (ratusz, mapa surowcowa, mapa creative, testy), zostaly glownie poprawki. Sadze, ze do 17:30 uda sie ruszyc (+/- godzina). To po co ja tak wcześnie z pracy przechodziłem W każdym razie jak byś podał Adress bitcoina zamiast paypala to bym więcej przelał na zachętę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Nie wejdę na serwer przy otwarciu, możliwe że wejdę do 2 godzin po 17:30. Jak ktoś chce może mnie oczekiwać {tak tylko piszę aby ktoś nie myślał, że już nigdy nie wejdę... } Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts