Princess Cadence Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 (edytowany) Hejka, z tej strony Princess Cadence i dziś zaprezentuję wam swoje rysunkowe prace ;p A więc zaczynam: * Chodźmy na spacer * Edytowano Sierpień 17, 2013 przez Princess Cadence Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 (edytowany) Czy ja tam widzę trochę mangi ? ale może to tylko moja fobia Edytowano Sierpień 13, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Cadence Napisano Sierpień 13, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2013 Czy ja tam widzę trochę mangi ? ale może to tylko moja fobia Nie nie widzisz ;p A tak przy o kazi: Ogłoszenie: Proszę o mocną krytykę, i pamiętajcie ten temat się nie skończy na tej jedynej pracy ;> A więc zapraszam do oceniania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Cadence Napisano Sierpień 16, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2013 (edytowany) @Refresh + rysuneczek a dokładnie scena do mojego komiksu "Wodospad" Soors za taką jakość ale skaner mi padł ;/ Edytowano Sierpień 16, 2013 przez Princess Cadence Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Rysunki ładne, ale dlaczego kaleczysz to forum tak mało oryginalnym nickiem to nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Cadence Napisano Sierpień 16, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2013 (edytowany) Rysunki ładne, ale dlaczego kaleczysz to forum tak mało oryginalnym nickiem to nie wiem. Daffy? Really? No przepraszam, ale na razie nie mam oryginalnego nicku <(._. <) No wiem Daffy i królik bugs ;-; PS. masz jakieś uwagi co do rysunków? Edytowano Sierpień 16, 2013 przez Princess Cadence Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Ej faktycznie! Jestem Daffy... xD Nevermind. A co do rysunków, to wodospad prezentuje się ubogo. A kuc ma to jakieś dziwne oko, tło ci wychodzi całkiem nieźle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Cadence Napisano Sierpień 16, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2013 Ej faktycznie! Jestem Daffy... xD Nevermind. A co do rysunków, to wodospad prezentuje się ubogo. A kuc ma to jakieś dziwne oko, tło ci wychodzi całkiem nieźle. Heh jak chcesz to ci mogę narysować jakieś tło z kucykiem czy coś bo przyjmuję też zgłoszenia ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Cadence Napisano Sierpień 17, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2013 (edytowany) @Refresh Kolejny rysunek tym razem Average no ale skaner naprawiony ale cienie zjadł ;c A i zjadł troszkę włosów tak wgl w realu jakoś to lepiej wygląda ;P No ale proszę o więcej komentarzy i krytykę no to czas na naszą bohaterkę oto Average!! Ok mój avek dodałem badziewną tęczę Oczywiście która się nie zmieniła a avka trochę przerobiłem soorka za te okropne kolory no ale nie mam takich kredek ale widziałem że są takie kolory w " mazakach " firma ta zwie się Promarker podobno świetne te "mazaki" każdy kolor mają itd Edytowano Sierpień 17, 2013 przez Princess Cadence Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 przerobiłem soorka za te okropne kolory no ale nie mam takich kredek ale widziałem że są takie kolory w " mazakach " firma ta zwie się Promarker podobno świetne te "mazaki" każdy kolor mają itdPromarkery kosztują 10zł/jeden marker i są narzędziem dla profesjonalistów/rysowników o dosyć zaawansowanym skillu.Nie mam siły się już dziś produkować, więc powiem krótko: wszystkie rysunki są krzywe, obrzydliwie pokolorowane, anatomicznie wołają o pomstę do nieba. I ta przerysowana Cadance... u mnie masz dożywotniego minusa. Raz, że zniszczyłeś jeden z najlepszych fan artów Kredensa jakie moje oczy widziały, dwa, że przerysowałeś. I to cholernie kiepsko przerysowałeś.Po coś ludzie chyba tworzą tutoriale rysowania kuców, nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Oj tam, nie tak źle. Moje są gorsze . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Faktycznie widać,że Twój skaner to żarłok. Czasami w takiej sytuacji lepiej zrobić zdjęcie niż pozwalać tak bezkarnie się obżerać kolorami takim głodnym skanerom. Powinnaś jeszcze trochę poćwiczyć, czyli więcej rysować i zrobisz szybki postęp.Widać,że nie boisz się kredek i to jest ogromny plus! Promarkery z tego co wiem są bardzo drogie, prawde mówiąc nigdy nie były przeze mnie używane, więc się nie wypowiem czy warto. Za to polecam farbki. Jak się nauczysz nimi posługiwać i będziesz śmigać kolorami będzie super efekt. poza tym można też poprawić te 'niedomalówki' kredek farbką by pogłębić kolor. Co do anatomii, widzę że są spore problemy. Nie nauczysz się anatomii przerysowując. Faktycznie polecam tutoriale, jest ich masa na deviantarcie, jak z nimi się pobawisz bardzo szybko ogarniesz niezbędne podstawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Cadence Napisano Sierpień 18, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2013 Dziękuję za krytykę, i proszę o zamówienia na rysunek bo za bardzo nie wiem co rysować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Cadence Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 @Refresh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Po co odświeżasz wątek, jak nie dodajesz nowych rysunków? To trochę bez sensu według mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Narysuj mi Fluttershy. Obojętnie jaką, możesz z neta, możesz z pamięci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Cadence Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 Daffy łapaj "Pulpeta" \ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Stary, ćwicz ćwicz i jeszcze raz ćwicz, doceniam angaż, ale brakuje temu do perfekcji jak Berlin do Kambodży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Ja poproszę Owieczkę albo Turonia jeśli można :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Ja poprosze RD i też nie ważne czy z neta czy z pamięci. albo Turonia jeśli można :3 Pierwsze słysze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Ja poprosze RD i też nie ważne czy z neta czy z pamięci. Pierwsze słysze Turoń to zwierz który ongiś hasał z kolędnikami :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Turoń to zwierz który ongiś hasał z kolędnikami :> Aaaaaaaaaaaaa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Cadence Napisano Sierpień 22, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2013 Rysunki będę gotowe na jutro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Mogłabym poprosić o narysowanie dla mnie Pinkie Pie? Jeśli masz czas i chęci. C; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Cadence Napisano Sierpień 22, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2013 Mogłabym poprosić o narysowanie dla mnie Pinkie Pie? Jeśli masz czas i chęci. C; Chęci mam dużo ;> rysunek wykonam na jutro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts