PlagueOverlord Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Tak jak powiedziałem, oczywiście się zgadza. (O nie stałem się ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Pewnie,że możesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Styczeń 16, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2014 Sesja jest tak na prawdę skrytymi alfatestami (bo jeszcze nie beta) mojego autorskiego świata "Equestria w ogniu" oczywiście jest tam jeszcze wiele niedopatrzeń ,ale sprawdzam, a jednocześnie ubogacam świat. Miał być także sprawdzeniem mechaniki, jednak z powodu udoskonalenia tamta sprawdzana poszła w odstawkę i jestem w trakcie zmian. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 (edytowany) Do:Średniowieczna Equestria. Mam teraz mniej ochoty na ta waszą sesyjkę gdyż poczułem urażony z waszej strony(Nie mówię o wszystkich osobach biorących udział) :( Edytowano Styczeń 17, 2014 przez Atlantis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 No każdemu mogło się zdarzyć, bo prawie nikt nie obserwuje potrzebnych tematów, ale szczerze to mogłeś napisać do nas na PW, to nie byłoby problemu teraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Nie mogę bo mi błąd wyskakuję o to: Wystąpiły następujące błędy Musisz wpisać ich nazwę w odpowiednim polu. Wiadomość nie została wysłana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 To w takim razie musisz pisać do każdego z nas osobno, ale ja się zgadzam, aby już do mnie nie wysyłać jeszcze raz tego samego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 (edytowany) Edit :wysłałem Edit 2:1. Multisesja "Średniowieczna Equestria" Kitsun (okoAres PrimePlaguePony okSajback clausokAnathiela okWilcza Nati okPanda Hippis okHedzio okHarmony okMew Two ok Edytowano Styczeń 28, 2014 przez Atlantis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Ja też ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Więc jak z tą naszą multisesją Średniowieczna Equestria? Jak na razie stoi w miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 W sumie masz rację Anathiela, dawno nie było żadnego posta. Może kapi ma coś ważnego, że nie ma czasu na to? Nikt tego nie wie, jedynie to co możemy to czekać, aż coś napisze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Styczeń 30, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2014 (edytowany) No, dobrze trafiliście czasu mało i jeszcze mniej, waham się nad wydaniem takiego mało przyjemnego oświadczenia w związku z tą sytuacją, które chyba podam do wiadomości jak będę miał czas... Na razie jednak i tak muszę dokończyć post do harmonii. (zajmuje mi tak długo bo chyba będzie jednym z dłuższych)(dużo ogarnięć kwestii pozasesyjnych) Przykro mi, że musicie tyle czekać i przepraszam za to. Jeśli kiedykolwiek będę tak znikać na dłużej to na 99% będzie to spowodowane dużą ilością pracy do szkoły. Jakby co zawsze możecie pisać na PW, staram się je przeglądać i odpisywać codziennie, ale pamiętajcie, że przeglądanie ich to także poświęcenie czasu, więc błagam nie zalewajcie mnie bezsensownymi wiadomościami. (podaję tak ogólnie, bo jeszcze nigdy ewidentnie takiej nie dostałem) (PS wiadomości w stylu co tam u Ciebie? nie są bezsensowne ) Edytowano Styczeń 30, 2014 przez kapi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 A tak się zastanawiam.... Jak by wyznaczyć w sesjach osobe co ogarnia wszystko i pod koniec (przed postem MG) wypisuje w skrócie co się stało, kto komu chce zrobić kuku i inne tego typu sprawy. Według mnie to by ułatwiło Kapiemu sprawe czytania (np 10 stron przeglądania jest meczące). A jak wy myślicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Twoj pomysl jest do zly a to dlatego iz nie po to piszemy dlugie posty abys je teraz streszczal rowniedobrze moglibysmy pisac jednolinijkowe posty.(pisze z telefonu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 ^ hmmm to tak jak bym powiedział. "Po co czytać streszczenie książki ? Jak autor męczył się nad napisaniem jej." Ale jak chcecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 A więc raz mówiłem, powtórzę tu: 7 dni mnie nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Caluśki tydzień mnie nie będzie, zajrzę na forum dopiero w poniedziałek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Wróciłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Tak więc kapi, muszę zrezygnować z ostatnich dwóch sesji, naprawdę dobrze mi się pisało na twoich sesjach mało jest tak dobrych mistrzów gry z taką wyobraźnią jak Ty. Również wszystkim uczestnikom dziękuję za pisanie w multisesji. Życzę wszystkim spokojnych Świąt i błogosławieństwa bożego w tak piękny dzień jak Wielkanoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts