Magiczny Królik Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Witajcie, jestem Magiczny Królik i przybyłem na forum znowu po długiej przerwie. Wcześniej zwałem się Dashy ,ale teraz ewoluowałem i stałem się Magiczny :c Wiecie ,Majin Buu i te sprawy Mam 16 lat, na imię Kamil i opowiem po krótce coś o sobie. Kocham Anime i Mangę (ulubione to Highschool of the dead i serie Dragon Ball), uwielbiam rysować ,grać w gry wideo i przede wszystkim MLP Ne lubię skrajnej głupoty i lewactwa . Liczę na ciekawe dyskusje na temat kucyków i nie tylko. No to.. Wyruszam po raz kolejny w podróż po kucykowym forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Siemka Kamil, też jestem Kamil, też mam 16 lat, ale nie lubię anime. Witaj w naszych skromnych progach, again. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Witaj na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Hej Kamil. Ja co prawda Kamil nie jestem, ale sądzę że to nikomu w niczym nie przeszkadza. I nie lubię anime ani magi, za to lubię książki Neila Gaimana. Pozdrowienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze, na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Pochwalony! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się