Gość Skurwysyn Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Tak się patrzę, i najmniej to się chyba AJ zmieniła. ...oraz Fluttershy. Jej się tylko kwatki znudziły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 ...oraz Fluttershy. Jej się tylko kwatki znudziły Nom. Faktycznie. Znudziły się z jednego powodu. Bo Fluttershy nie chciało się gadać do kwiatków. Co nie ? Przecież one ci nie odpowiedzą. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 Dzięki za ten temat. Dzięki temu zainteresowałem się tym tematyką G1-3,5 w G4 Surprise i Posey (teraz zrozumiałem dlaczego początkowo to Pinkie Pie miała mieć skrzydła, a nie Fluttershy) Scootaloo G3 Mała niespodzianka - ponyfikacja Bonnie Zacherle I bonus na koniec. Who is silly pony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amela321 Napisano Grudzień 31, 2015 Share Napisano Grudzień 31, 2015 Spoiler Spoiler To jest Gusty Spoiler Tutaj mamy Fizzy Jest ich oczywiście wiecej Spoiler Starbow: Glory Spoiler Oto Birthday Pony Spoiler Blue Belle Confetti 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 13, 2018 Share Napisano Luty 13, 2018 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiBl Napisano Marzec 23, 2018 Share Napisano Marzec 23, 2018 My little pony tales. Nie wiem czy się pojawiły (drugi raczej na pewno się nie pojawił) Spoiler https://dvixie.deviantart.com/art/MLP-Tales-537707941 Spoiler https://dvixie.deviantart.com/art/You-re-MY-teddy-bear-451839038 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 7, 2018 Share Napisano Sierpień 7, 2018 Rainbow Dash kiedyś Spoiler I dziś Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się