Frodo Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Ja znalazłam... coś co spodobało by się Elfce z Amanu i każdemu innemu fanowi Legolasa 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Łał łał! łaaaaaahahaaał muszę go mieć! A jeżeli by się tak zastanowić... Może ktoś zrobi hob-kuca Wystarczy trochę poszukać Kuco-gandalf Legolas - inna wersja Sam wersja 1: Sam wersja 2: Aragorn 1: Aragorn 2: I Frodo - te owłosione kopytka XDDDD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Jaki fajny *zabiera kucofroda i odchodzi* i te kopytkaI koniecznie szalik! http://www.deviantart.com/art/LOTR-Merry-and-Pippin-Ponies-139674922 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 20, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2014 Kucyk Loki i Thor z Avengersów :> 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amela321 Napisano Grudzień 31, 2015 Share Napisano Grudzień 31, 2015 26.09.2013 at 03:53 Turoń napisał: Brońcie Panie Boże! To nie moje dzieła! (chyba że chodzi Ci o talent wyszukiwania takowych w necie ) Nazywa się Pinkie Poop Fajny znaczek ma ten custom xd A jeśli chodzi o kuce to najbardziej podoba mi sie ta syrenka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Calendula Napisano Sierpień 14, 2016 Share Napisano Sierpień 14, 2016 Wiem, że temat już umarł, ale może wiecie gdzie można kupić takie włosy? Najlepiej żeby ktoś mi podał linka albo chociaż nazwe strony hehe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 14.08.2016 at 16:47 Calendula napisał: Wiem, że temat już umarł, ale może wiecie gdzie można kupić takie włosy? Najlepiej żeby ktoś mi podał linka albo chociaż nazwe strony hehe Chodzi Ci o sztuczne włosy do robienia przeróbek kucyków? Wszelkiego rodzaju sklepy kosmetyczne/fryzjerskie. Sprzedają tam sztuczne włosy do doczepiania dla ludzi w dobrej jakości. Jeśli chcesz przyoszczędzić to tego samego możesz szukać w chińskich marketach na dziale ze spinkami i kosmetykami. Idąc jeszcze bardziej po taniości to odwiedź lokalny lumpeks gdzie sprzedają lalki. Jeśli znajdziesz jakąś w dobrym stanie to będzie miała od razu ładni porobione kępki włosów więc tylko rozedrzesz plastik czaszki i od razu można wtykać do kuca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się