Chrysia Krysia Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Mi sie spodobał ten diabełek *-* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princess_Bubblegum Posted December 12, 2013 Share Posted December 12, 2013 Chętnie bym się takim czymś zajął, ale troszeńkę mnie odstrasza design G1. Spróbuję Zrobić takie cuś z podrabianych G3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turoń Posted December 13, 2013 Author Share Posted December 13, 2013 Chętnie bym się takim czymś zajął, ale troszeńkę mnie odstrasza design G1. Spróbuję Zrobić takie cuś z podrabianych G3. Poza tym ,gdzie dziś skołować takie kuce z G1..Aczkolwiek jest jedno miejsce ,polecam dla kolekcjonerów starszych generacji z g2 i g3 kucyki też tam znajdziecie ,otóż chodzi o targi staroci. W warszawie są takie na Kole, w większych miastach też się pojawiają. Takie kucyki można dostać dosłowie za parę groszy. też bywają w sklepach typu "żabka' takie tanie podróbki z obrzydliwymi cukierkami o smaku plastikowej gumy, na których można poćwiczyć przerabianie kucyków Link to comment Share on other sites More sharing options...
falconek Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 tylko zanim zaczniecie przerabiać G1 to sprawdźcie czy to nie jest np.: Greek Ladybird ;P Większość z tych customów do ktorych linkowaliście (o ile nie wszystkie) to G3 i nie bez powodu. G3 są ciągle łatwo dostępne i jest ich dużo, a przerabianie G1 na customy jest przez wiele osób źle widziane (no chyba, że to jakiś wyjątkowo zniszczony egzemplarz, z uciętymi włosami itp) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elizabeth Eden Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Tutaj: Hah ;-) Własnoręcznie robiona grzywa i ogon Łał.. Creeper dla fanów MineCrafta Davy Jones Piękna Custom Celestia XD Dragon Slytherin Na razie tyle 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princess_Bubblegum Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 Jeżeli ktoś ma chęci, czas i ochotę by zrobić coś podobnego, to mogę oddać sew-and-so z G3. Chciałem się tym zająć ale, nie mam czasu ani środków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turoń Posted December 17, 2013 Author Share Posted December 17, 2013 @Elizabeth Eden wow ,świetny zestaw obrazków! Widać w nich naprawde dużo włożonej pracy Link to comment Share on other sites More sharing options...
delet this Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 Nie daję głowy, ale ten "dragon" to chyba Ignitus ze Spyro :3 Śliczny ma desing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yay Posted December 25, 2013 Share Posted December 25, 2013 na necie znalazłam kilka takich.... Ten mnie po prostu zabił.... sweet *-* To tyle ^^ Jak znajde coś fajnego to wstawie ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZłyKrólik Posted December 27, 2013 Share Posted December 27, 2013 A ja mam tu jeszcze kilka takich: wow :o Kot w butach! Uroczy xD Moi faworyci *______* : 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violett Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Kucyk Iron Man jest prześwietny Custom Twilight, mi się wydaje, że albo kolor gwiazdy jest jasny i niewidoczny na zdjęciu, albo tej gwiazdy nie ma. Ten custom tak mi się spdobał, że aż napatrzeć się nie mogę. To jest zacne Udało mi się znaleźć custom Luny. Moim zdaniem jest nijaki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turoń Posted January 1, 2014 Author Share Posted January 1, 2014 Super! Skąd wy znaleźliście te cuda 8D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violett Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 Turoń, wujo Google zawsze ci pomoże Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leah Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 Kolejne Ta grzywa Nie chce mi się więcej szukać, wystarczy że wpiszecie w Google "Custom MLP" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgon Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 @Up Kucykowa bogini sprawiedliwości i kawaii zabra, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turoń Posted January 3, 2014 Author Share Posted January 3, 2014 Ten kuc biały z wagą wymiata Zapodam teraz kilka przepięknych prac autorstwa Ambar Juliety Który kuc się Wam najbardziej podoba? Dla mnie wszystkie są przepiękne ale najbardziej podoba mi się błękitny kucyk nad 'February' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elizabeth Eden Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Wszystkie Jan, Sept, Nov,Jul, Dec, March i w ogóle wszystko Inne Customy: Skrzydlata Wow Nie wiem co to, ale jest śliczne Nie wiem czy to customy, ale i tak *.* Narazie tyle, jeśli coś z tego już było to Przepraszam 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZłyKrólik Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 ... Patrzajcie na tę piękność! I kolejna XDDDD : Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlutterBlue Melody Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 1. Ta piękność jest piękna 2.No,ta moim zdaniem nie zbyt. 3.Harley Quinn?Niezłe 4.Rainbow też nieźle 5. Przepięknie. Którego przerobiłaś? 6. Trochę dziwnie ale fajnie 7.Całkiem ładnie 8. Trochę za staroświecko 9.Boskie Yay, Robin i Batman! I BatGirl? 10. Troszkę fajnie 11.Szczerze?Cool! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violett Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 5. Przepięknie. Którego przerobiłaś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlutterBlue Melody Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 ZłyKrólik tego nie zrobiła, wiesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 1. Ta piękność jest piękna 2.No,ta moim zdaniem nie zbyt. 3.Harley Quinn?Niezłe 4.Rainbow też nieźle 5. Przepięknie. Którego przerobiłaś? 6. Trochę dziwnie ale fajnie 7.Całkiem ładnie 8. Trochę za staroświecko 9.Boskie Yay, Robin i Batman! I BatGirl? 10. Troszkę fajnie 11.Szczerze?Cool! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZłyKrólik Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 (edited) Ile czasy potrzeba i wysiłku żeby to zrobić (lub wyszukać w internecie). Sporo. Na niezbyt wyszukanego (czyt. prosty w miarę znaczek, bez np dorabiania skrzydeł/rogów/płetw/etc) trzeba poświęcić około tydzień: zdekapitować, wyskubać grzywę która często jest dowalona sporą ilością kleju, wyciągnąć ogon, oczyścić kucyka farby (znaczek, oczy, etc), pomalować ciało na konkretny kolor, poczekać aż wyschnie (w razie potrzeby nałożyć kolejną warstwę - a 1 warstwa powinna schnąć ok 24h), domalować oczy, znaczek itp, wziąć włosy i przewlec ogon i (najbardziej irytująca wg mnie część) poprzewlekać grzywę...a to tylko wersja najprostsza... Mnie się cierpliwość i zapał skończył w momencie jak doszło do przeszczepiania grzywy... Tak, że podziwiam pracę innych bo wiem ile czasu, i przede wszystkim cierpliwości, trzeba żeby stworzyć takiego customa. EDIT: Wczoraj dzięki zrządzeniu losu udało mi się zamówić prawie za free customa Ta pani robi na prawdę cudne customy *________* Nie można hotlinkować więc wrzucę tu linka do jej strony: http://colorsponies.webs.com/ Z tego co mi mówiła to za G4 customa bierze około 30$ A tu kilka prac innego custom-makera: Edited April 9, 2014 by ZłyKrólik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frodo Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 6 od końca jest śliczny! Czyżby 3 to Sunset? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Takie to... takie.. zacznę rzygać tęczą. Ja znalazłam... coś co spodobało by się Elfce z Amanu i każdemu innemu fanowi Legolasa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts