Linds Napisano Listopad 7, 2013 Autor Share Napisano Listopad 7, 2013 (edytowany) Dla zainteresowanych - nagranie wywiadu z p. Agnieszką Mrozińską. http://www.youtube.com/watch?v=xORgmdIBXgE Edytowano Listopad 7, 2013 przez Linds Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Tak się zastanawiałem, czy by się nie dało na następnym zrobić jakich gier i zabaw (z muzyką i krzesłami i tym podobnych), ale coś mi się zdaje, że nie byłoby na to miejsca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Listopad 7, 2013 Autor Share Napisano Listopad 7, 2013 To zależy od tego, jaką miejscówkę uda się załatwić następnym razem. A na to nie będę miał wpływu, bo prawdopodobnie nie będę już uczestniczył w organizacji takiej imprezy kulturalnej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talutah Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 To i ja się wypowiem (mój 1-szy post, yay) To był mój pierwszy meet, więc na pewno będę zawsze mieć do niego sentyment Mimo małych zgrzytów ze sprzętem, mogę zaliczyć ten event do udanych - i to bardzo! Poznałam dużo wspaniałych ludzi (szkoda, że nie mam do nich kontaktu ), wzbogaciłam się w nowe gadżety (dziękuję pani angel99percent za Chrysalis ) i co najważniejsze, widziałam polską Rainbow Dash na żywo! Na pewno zjawię się na następnym meecie w Wawie PS: Jak to przeżyła pluszowa Octavia? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się