Jestem martwy Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 (edytowany) Witajcie bronies. Napisałem niedawno straszne opowiadanie, które jest nazywane w internecie creepypastą. Gdyby ktoś był fanem czegoś takiego, to może jest sobie przeczytać i oczywiście ocenić. To wszystko. Miłej lektury ;> Żarówka - https://docs.google.com/document/d/1DGZQ5opDuefwrqHLcdh1C0TIPHw91lHOTbofDDLkKro/edit Jaskinia smoka - https://docs.google.com/document/d/1EWuOgti8IGB2TGPKmuA30-IFIyJ_LAFtaJxbRAVHDaE/edit Edytowano Październik 6, 2013 przez Frostx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Jak na mój gust to działy ci się pomyliły. Opowiadania wszystkich bronies byłby bardziej odpowiedni do twojego opowiadania. Jeśli w twoim dziele wystepują wątki typy krew, flaki, lub innego typu obrzydliwości to umiesć to w My Little Necronomicon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Jak na mój gust to działy ci się pomyliły. Bad. W opowiadaniu nie występują kuce, dobrze wstawił. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Bad. W opowiadaniu nie występują kuce, dobrze wstawił. Pewnie masz rację. Przyznaję że mogłem się pomylić i obdarzam cię punktem reputacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jestem martwy Napisano Wrzesień 19, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2013 @Daffy Cartman uprzedziłeś mnie ;< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 A jednak błąd. Miejsce opowiadań nie związanych z MLP jest w dziale "Inne". Tam go właśnie przenoszę. Swoją drogą przeczytałem - całkiem przyjemny tekst. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Fajny text. I nawet nie jest obleśnie straszny jak niektóre takie historie a raczej to opowiastka o demonach które może istnieją bo kto to wie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jestem martwy Napisano Wrzesień 20, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Fajny text. I nawet nie jest obleśnie straszny jak niektóre takie historie a raczej to opowiastka o demonach które może istnieją bo kto to wie. Dzięki za miłe słowa Co do demonów: "wrangi" nie istnieją na pewno. To wytwór mojej wyobraźnij na potrzeby opowiadania. A jeśli chodzi o dybugi... nie znam się, ale stwierdzono podobno z nimi różne przypadki, w co jednak zbytnio nie wierzę :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Akurat po przeczytaniu poszłam do kibla i tu spalona żarówka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jestem martwy Napisano Wrzesień 21, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Akurat po przeczytaniu poszłam do kibla i tu spalona żarówka. Owwww... spokojnie, zima idzie i cyganie ze swoimi straganami się chowają, więc nie trzeba się o nic martwić ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jestem martwy Napisano Październik 6, 2013 Autor Share Napisano Październik 6, 2013 Witajcie! właśnie napisałem nową pastę. Łapcie! https://docs.google.com/document/d/1EWuOgti8IGB2TGPKmuA30-IFIyJ_LAFtaJxbRAVHDaE/edit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts